Allah rahmet eylesın askerlerımıze

:'

zaten sulugözlü bi tipim o anaları düşündükçe gözyaşlarıma hakım olamıyorum sankı seslerı kulaklarımda cınlıyor Rabbim kimseyı evlat acısıyla sınamasın
bu nasıl bir acıdır nasıl bir kaderdir allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun hepsi ana kuzusu gencecik insanlar şuan yazarken bile ağlıyorum varmı böyle bir acı hayatdaki
en büyük varlığını büyüt gururlar askere gönder sana tabutunu göndersinler yanmış bir halde bu nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yönetimdir
Bu ay askeri zayiatta kaybedilen 39 askerimiz varmış.Medyaya sansür boşuna konmadı
İki erkek çocuk yetiştiriyorum ama inanın hepsini kendi evladım gibi görüp acı çekiyorum hayat bu kadar ucuz ve basit olmamalı:((
güya sayım yapılırken olmuş olay imkansız diyorlar uzmanlar çift emniyeti varmış bomaların:((ben direk terör diye düşündüm ama yandaş medya ile bunun aksini kanıtlamaya ve halkı inandırmaya çalışıyorlar
bu kadar insanın vebalini nasıl kaldıracaklar bilmiyorum ama Allahtan korkmuyorlar bence korksalar bunları yapamazlar bunlara izin vermezler gibi geliyor
ben açıkca İDAM taraftarıyım ki bunlar daha fazla azıp kudurmasın
ancak Türk bayrağı açanlara müdahale etsinler. bunları seyretsinler. Ruhları şadolsun.