Arkadaşlar sadece Carrefour Kart olan telefonuna geçerli kart da alış veriş yapınca geçerli Bende bir tane buldum kapak olmadı dün Carrefour da aldım onlar oldu kırmızı kapak
illaki burun kapağımi olacakmiş.
Ben de Carrefour 'dan aldim. Ama yukarida yazdigimi cevap olarak dondu.
Arkadaşlar sadece Carrefour Kart olan telefonuna geçerli kart da alış veriş yapınca geçerli Bende bir tane buldum kapak olmadı dün Carrefour da aldım onlar oldu kırmızı kapak
Bulduğun kapak
Burn 500 ml ürünlerinde ibaresine uygun mu ? 250 ml denediğinize dair şüphelerim arttı. Sonrasında burada örnek veriyorum, sonra birileri beni linç etmeye kalkmasın ama ben 3 şifre girdim. Burn 500 ml ve hepsi Carrefour dışından ve önceki tarihlerde almış olmama rağmen kabul etti. Belki de benim şansım bilemiyorum.
Bulduğun kapak Burn 500 ml ürünlerinde ibaresine uygun mu ? 250 ml denediğinize dair şüphelerim arttı. Sonrasında burada örnek veriyorum, sonra birileri beni linç etmeye kalkmasın ama ben 3 şifre girdim. Burn 500 ml ve hepsi Carrefour dışından ve önceki tarihlerde almış olmama rağmen kabul etti. Belki de benim şansım bilemiyorum.
Kampanya Carrefour ile sınırlı değil benim Yerel Marketlerden aldığım ürünlerdeki kodları kabul ediyor
Kampanta bitti son gündü.
hadi bakalım 1 katılım yaptım:)
burn sonuçları ne zaman açıklanacak..bilen arkadaş var mı
bu ay 500 gb. ps3 çıkıyor şimdiki tasarımların 4/1 i daha hafif olacakmış,
kazananlar 12 ekim de radikalde.