açık öğretimden sadece 45 tl kalkmış 205 tl ödencek
Peh bnde 2. Yi okurum diyodum
vay be insanlara bak harçlar kalktı diye 2. yi okuyolar.ünv. okuyarak zaman kaybedeceğinize vatan ve millet için çalışsanız daha iyi olmazmı?yeter işte herkes sevdiği ve vatana hizmet verebileceği bir bölümü okusun..sonrasında oku evde kitap oku gazete oku.ben bu insanları anlamıyorum
vay be insanlara bak harçlar kalktı diye 2. yi okuyolar.ünv. okuyarak zaman kaybedeceğinize vatan ve millet için çalışsanız daha iyi olmazmı?yeter işte herkes sevdiği ve vatana hizmet verebileceği bir bölümü okusun..sonrasında oku evde kitap oku gazete oku.ben bu insanları anlamıyorum
üni. okumanın hiç bir ayrıcalığı yok zaten şuan belli başlılar hariç üniversitelerde kalite belli liseden hiç bir farkı yok sokakta kimi çevirsen üni okuyor veya okumuş.önceden 80 lerde liseyi bitiren adamı bi kuruma direkt müdür yapıyolardı bide şimdi bak duruma ama ilerde dahada kötü olucak
hep 3. üniversite olarak klasik arkeoloji veya sanat tarihi okumak istemiştim harçlar kalktı sınava gireyim diyodum ama 2. veya devamında harç varmış