Gönderen Konu: Dumankaya twitter üzerinden hediyeler dağıtıyor.  (Okunma sayısı 706 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
Dumankaya twitter üzerinden hediyeler dağıtıyor.
« : 28 Ağustos 2012, 01:14:09 »
Türkiye'nin önde gelen konut üreticisi Dumankaya İnşaat Sosyal Medya üzerinden büyümek için kolları sıvadı. Müthiş hediyeler ile twitter üzerinden yarışma başladı! İşte Dumankaya İnşaat tarafından düzenlenen 

"Ev Aramaya Son Twitter Marka Elçisi" isimli kampanyanın detayları

Dumankaya Sosyal Medya üzerinden tanıtım ve satışlara devam ediyor. Türkiye'de nitelikli konut üreticilerinin başında gelen Dumankaya yeni müşteriler edinmek ve bu müşterilerine kazanç sağlamak amacıyla Sosyal Medya üzerinden hediyesi bol bir sistem geliştirdi. Twitter üzerinden gerçekleşecek olan ve Dumankaya tarafından gerçekleştirilen "Ev Aramaya Son Twitter Marka Elçisi" isimli kampanyada 25 Ağustos tarihinde başlayacak ve 9 Eylül saat 17.00’da son bulacak kampanyaya katılanlar arkadaşlarına, çevrelerine #evaramayason hashtag’iyle kiralık, satılık, haftanın fırsatlarını tavsiye ederek duyurup marka elçimiz olmak için yarışacak. Kampanya süresi  sonunda en çok paylaşım yapan 3 kişi belirlenen kurallara göre marka elçimiz olabilecek ve ödül kazanacak.

Son zamanlarda özellikle sosyal medya üzerinden atağa kalkan Dumankaya geçtiğimiz haftalarda firmanın patronu Ali Dumankaya Türkiye'nin en farklı röportajını twitter üzerinden EmlakPencerem.com organizasyonunda köşe yazarımız ve Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hatice KOLÇAK moderatörlüğünde gerçekleştirmişti. Dumankaya aynı hızla sosyal medyanın gücünü kullanmaya devam ediyor.

"Ev Aramaya Son Twitter Marka Elçisi" isimli kampanya ile Dumankaya Katılımcılar arkadaşlarına, çevrelerine #evaramayason Hashtag’iyle kiralık, satılık, haftanın fırsatlarını tavsiye ederek duyurup marka elçimiz olmak için yarışacak. Kampanya süresi sonunda en çok paylaşım yapan 3 kişi belirlenen ölçülere göre marka elçimiz olabilecek ve

1.'ye IPhone 4S 16 GB,
2.'ye Yeni İpad 16 GB Wi-Fi,
3.' ye Ipod  Touch  8 GB ödülleri verecek.
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dumankaya twitter üzerinden hediyeler dağıtıyor.
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2012, 10:51:28 »
Güzel bir reklam taktiği, oyun, çekiliş vs değil, direkt yarışmacılar (bizim) üzerimizden firmanın tanıtımına yönelik. Hediyelerde güzel ama zaman istiyor. İlanları sürekli takip edip paylaşmak gerek.

Bu arada beni twitterdan takibe alın forum kardeşliği adına, yazık bana doğru dürüst takipçim yok:)
@antensizbocek ve @huseyin1041