1 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında Akbank Direkt İnternet'e girin, Kuzey Buz Denizi'nde unutulmaz bir tatil için her hafta bir çekiliş hakkı kazanın!
Kuzey Buz Denizi'ne göndereceğine adam akıllı hediyeler versin.
gayet güzel bir hediye...
kulakların düşerse güzel hediye der misin bilmiyorum :d
kulakların düşerse güzel hediye der misin bilmiyorum :d
bir şey olmaz bana, yeterki çıksın

saba hediye bile alırım oradan
hee bekleyin bize çıkar belki.Akbankın en son hediye talihlilerini duymadınız galiba.Oldukça kallavi müşterilerine veriyorlar böyle hediyelerini.E tabi ne kadar ekmek o kadar köfte.Onlar bunlara kazandırıyor bunlar da onlara.Al gülüm ver gülüm dünyası.
çok harcadıklarından olmasın o, mpi çeklişi sonuçta

varlıklılara çıkması normal
Harcamaya dayalı bir kampanya değil ki bu.Sadece internet şubesini kullanman yeterli.
caddy tebrik ederim dostum seni.Evet ben de bunu diyorum çekiliş değil internet şubesine üye olmakla ilgili bir kampanya.Nasıl oluyor zengin müşterilerine sadece hediye dağıtıyor?Zengin müşterilerine göre bu kampanyayı yapmasalar daha normal hediyeler verirlerdi zaten.Kuzey buz denizine gönderiyorlarmış.Orta ve alt sınıf bir müşteriye bu hediyeyi vermezler.Takip edin bakın kampanya kime çıkacak?
caddy tebrik ederim dostum seni.Evet ben de bunu diyorum çekiliş değil internet şubesine üye olmakla ilgili bir kampanya.Nasıl oluyor zengin müşterilerine sadece hediye dağıtıyor?Zengin müşterilerine göre bu kampanyayı yapmasalar daha normal hediyeler verirlerdi zaten.Kuzey buz denizine gönderiyorlarmış.Orta ve alt sınıf bir müşteriye bu hediyeyi vermezler.Takip edin bakın kampanya kime çıkacak?
ama ne alakası var masrafları kendileri karşılıyordur zenginlerin buna ihtiyacı olmaz bence zengin biri tatil kazanmak için neden katılsınki adam zaten zengin parasıyla kuzey buz denizinede gider heryerede gider istese zengin yani sonuçta dimi