Ve 'Hayatın En Kadın Halleri' sona erdi; harika yorumlarıyla yarışmamıza katılan tüm Evorianlara çok teşekkür ederiz!
İşte karşınızda bayram öncesi Evoria'dan 100 TL'lik hediye çeki kazanan 15 şanslı Evorian! Kazananların, e-posta adreslerini sayfamızın mesaj bölümünden bize iletmelerini rica ederiz.
Tebrikler!

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
sırf parfüm almak için katılmıştım

kazanmışım
tebrıkler görmemişim bıle
bende kazanmışım.Tebrikler sinem
bu çekleri nerede kullanabiliriz
sana da tebrikler canım

çekleri evoria'nın alışveriş sitesinde kullanabilirsin.ben parfüm alıcam
sana da tebrikler canım
bende parfüm alacağım 100 tl yi geçmesin.Senin tavsiye edebileceğin var mı canım?
tebrikler kızlarr

sinemciğim aramıza dönmene sevindim canım bebiş şimdiden seni bağlıyor
sana da tebrikler canım
bende parfüm alacağım 100 tl yi geçmesin.Senin tavsiye edebileceğin var mı canım?
canım bende orjinal parfüm hastalığı var, hemen hemen markaların %80 ini denedim kullandım diyebilirim.ama lolita lempicka'yı hiç kullanmadım bugüne kadar.oyüzden sanırım onu alıcam ben.(bi de fiyatlara da baktım 100 tl.nin üzerine fazla bişey eklemiyorsun ondan alırsan)diğer marka parfümlerde ekstra para ödemek zorunda kalabiliriz.Jean Paul Gaultier 'ı da çok tavsiye ederim ama uzun süre kalıcı değil.( yani kıyafetin yıkandığında kokusu kalmıyor

ben biraz kalıcı kokuları seviyorum da
tebrikler kızlarr
sinemciğim aramıza dönmene sevindim canım bebiş şimdiden seni bağlıyor 
canım çok teşekkür ederim

vallahi sorma ben de sizleri ve kampanyaları çok özledim.özellikle ilk 3 ayın bitmesini bekledim bebeğin gelişimi radyasyondan etkilenmesin diye.artık Allah izin verirse çok yoğun bir şekilde olmasa da arada kampanyalara bakıcam ve forumu takip edicem

hepimizin şansı bol olur inşallah