Gönderen Konu: Þerefsizler 7 askerimizi daha þehit etti  (Okunma sayýsý 2573 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý aylean

• Usta Kampanyacý
  • Ýleti: 7766
Þerefsizler 7 askerimizi daha þehit etti
« : 21 Aðustos 2012, 12:53:37 »
Þýrnak'ýn Uludere ilçesindeki Gülyazý köyü yakýnlarýnda, ilk belirlemelere göre  7 asker ile 1 korucu þehit oldu, 5 asker ise yaralandý.

Artýk söz yok
Kül kadar etkisi olmayan insanlarýn,kendisini ateþ sanmasý ne garip...

Çevrimdýþý hitex

• Usta Kampanyacý
  • Ýleti: 1908
    • Gezginnerede
Ynt: Þerefsizler 7 askerimizi daha þehit etti
« Yanýtla #1 : 21 Aðustos 2012, 13:11:09 »
Þýrnak'ýn Uludere ilçesine baðlý Gülyazý köyü yakýnlarýnda askerleri taþýyan sivil plakalý araç þarampole yuvarlandý. Kazada 9 asker ile 1 korucu þehit oldu, 11 kiþi de yaralandý.

Þýrnak'ýn Uludere Ýlçesi'nde Irak sýnýrdaki Beyaz Tepe üst bölgesinde göre yapan 19 askeri taþýyan ve sürücüsü köy korucusu Mehdi Tosun yönetimindeki 73 M 0117 plakalý sivil bir minibüsle Gülyazý Alay Komutanlýðý'na doðru hareket etti. Ortasu ile Gülyazý Köyü arasýndaki karayolunda seyreden Mehdi Tosun yönetimindeki 73 M 0117 plakalý minibüs 09.30 sýralarýnda virajý alamayarak þarampole yuvarlandý. Kaza yapan askerlerin yardýmýna, DTK Eþ Baþkaný Ahmet Türk'ü bekleyen Ortasu ve Gülyazýlý köylüler koþtu. Köylüler minibüsten çýkardýklarý yaralýlarý Uludere ve Þýrnak'taki hastanelere kaldýrdý. Bölgeye çok sayýda ambulans sevk edilirken, kazada ilk belirlemelere göre araç sürücü köy korucusu Mehdi Tosun ile 9 asker þehit oldu.

Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanlarý sizin icin paylasýr. Sanattan hayattan haberiniz olsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdýþý balca

• Usta Kampanyacý
  • Ýleti: 8040
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanýtla #2 : 21 Aðustos 2012, 13:23:58 »
tum gece uyuyamadým uzuntuden...kafamý dagýtamadým...Gazýantep goruntulerýný ýzleyýn pek cok sýtede var výdeosu...tum gece twýtterdan yorumlarý okudum...bayram zýyaretlerýnde ne olucaz nereye gýdýyoruz dýye muhabbetler var bugun...Allah acýsýn,zehýr zýkkým oldu bayram
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin týklasanýz yeter

Çevrimdýþý fatosmurat

• Usta Kampanyacý
  • Ýleti: 3955
  • duble anne :)
Ynt: Åžerefsizler 7 askerimizi daha ÅŸehit etti
« Yanýtla #3 : 21 Aðustos 2012, 13:27:33 »
biktik artik allahin belalari.dinsiz imansizlar. dur denmeli artik kim daha neyi bekliyor  bilmiyorum ki :(
"Ben O'na ne yaptým?" sorusuna yanýt arama.
Muhtemelen iyilik yapmýþsýndýr...

Çevrimdýþý hippie

• Usta Kampanyacý
  • Ýleti: 1879
« Yanýtla #4 : 21 Aðustos 2012, 14:02:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

haberden alýntý : Özel bir minibüsle Gülyazý köyüne giden askerler, Mardin milletvekili Ahmet Türk'ü korumakla görevlendirilmiþti....

haberin ayrýntýsý doðruysa Allah kahretsin diyorum!  kimi kimden koruyorsunuz !!!!! açýk pkk destekçilerini pkkdan mý korumaya orduyu görevlendiriyorsunuz sorarým devlete??