0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet sevgili kampanya severler zor bulunan sifreyi yarışma bitmeden once vererek sizleride pastama ortak ettım belki bazılarınız kazanacak ben kazanamayacağım fakat burada bır çok hedıye kazandım cevaplar sayesınde..bundada ortak edelim dedim sizi bir 'Allah Razı olsun' demeniz bile yeterliydi diyipte sifreyi kullanan herkese Teşekkür ederim KAzanan Arkadaşlar arasında İnş. ismim olur sizde kazanın bende kazanayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet sevgili kampanya severler zor bulunan sifreyi yarışma bitmeden once vererek sizleride pastama ortak ettım belki bazılarınız kazanacak ben kazanamayacağım fakat burada bır çok hedıye kazandım cevaplar sayesınde..bundada ortak edelim dedim sizi bir 'Allah Razı olsun' demeniz bile yeterliydi diyipte sifreyi kullanan herkese Teşekkür ederim KAzanan Arkadaşlar arasında İnş. ismim olur sizde kazanın bende kazanayım bu şifre haftalar önce bulunmuştu zaten, forumda arasaydınız görürdünüz.. yani sizden çok çok önce paylaşılmıştı
arkadaslar kazananlara mail geliyor mailleeinizi kontrol edin ben kazanmisim