Gönderen Konu: CNN TURK FUTBOL EKSTRA  (Okunma sayısı 48024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
Ynt: CNN TURK FUTBOL EKSTRA
« Yanıtla #100 : 01 Aralık 2008, 23:52:03 »
cevap juve mi

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #101 : 02 Aralık 2008, 00:06:50 »
kazanamadım ama yine katıldım bakalım ne zaman şans gülecek.kazanaları tebrik ederim.

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 02 Aralık 2008, 07:19:24 »
cevap ne arkadaslar

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 02 Aralık 2008, 13:05:58 »
1 AY ÖNCE KAZANDIM AMA HALA SES YOK

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #104 : 02 Aralık 2008, 15:09:22 »
teşekkürler bende katıldım..
Thoughts become things... choose the good ones

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 02 Aralık 2008, 17:29:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cevap juve mi

cevap ne arkadaslar

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #106 : 02 Aralık 2008, 17:31:53 »
juventus muşş... :D
Thoughts become things... choose the good ones

Çevrimdışı marvin

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #107 : 02 Aralık 2008, 19:45:57 »
türkiyede 2. lig de olan bi takım avrupa kupalarına katılamıyo mu? o yüzden o şekilde düşünmek yanlış olur  araştırdım googledan ama pek bi sonuça ulaşamadım arkadaşın dediği gibi cluj  katımış Atletico Madrid de katıldı geriye iki seçenek kalıyo ama hangisi

2. ligde olan takım katılamıyor diye bir şey yok tabiki ama juve nin aldığı ceza kapsamına bakmak lazım bir de.
ek olarak 2. ligdeki takımın avrupa kupalarına katılmasının tek yolu da o ligin kupasını (türkiye kupası gibi ya da ing.deki charity shield gibi) kaldırması gerekir ki juve de yapmadı bunu. açıp juvenin sitesinden bakabilirsiniz. ben wikiden baktım diyor ki "14 Temmuz 2006 günü karar açıklandı. [4] Juventus İtalya 2. Ligi Serie B'ye düşürüldü. Kulübün son iki şampiyonluk unvanı silindi. Bir sonraki sezon ise -30 puanla lige başlaması kararlaştırıldı. Ayrıca bir sonraki sene UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını da kaybetmiş oldu." yani 2006 2007 sezonunda 2. ligde kaldı ve hiçbir kupaya katılmadı ki sonraki sene zaten serie a ya yükseldi orada da hiçbir yere katılamadı çünkü geçiğimiz sezondan bir başarısı yoktu.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #108 : 03 Aralık 2008, 15:18:06 »
türkiyede 2. lig de olan bi takım avrupa kupalarına katılamıyo mu? o yüzden o şekilde düşünmek yanlış olur  araştırdım googledan ama pek bi sonuça ulaşamadım arkadaşın dediği gibi cluj  katımış Atletico Madrid de katıldı geriye iki seçenek kalıyo ama hangisi

2. ligde olan takım katılamıyor diye bir şey yok tabiki ama juve nin aldığı ceza kapsamına bakmak lazım bir de.
ek olarak 2. ligdeki takımın avrupa kupalarına katılmasının tek yolu da o ligin kupasını (türkiye kupası gibi ya da ing.deki charity shield gibi) kaldırması gerekir ki juve de yapmadı bunu. açıp juvenin sitesinden bakabilirsiniz. ben wikiden baktım diyor ki "14 Temmuz 2006 günü karar açıklandı. [4] Juventus İtalya 2. Ligi Serie B'ye düşürüldü. Kulübün son iki şampiyonluk unvanı silindi. Bir sonraki sezon ise -30 puanla lige başlaması kararlaştırıldı. Ayrıca bir sonraki sene UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını da kaybetmiş oldu." yani 2006 2007 sezonunda 2. ligde kaldı ve hiçbir kupaya katılmadı ki sonraki sene zaten serie a ya yükseldi orada da hiçbir yere katılamadı çünkü geçiğimiz sezondan bir başarısı yoktu.

Bu kadar yazıyı bir solukta mı yazdın ??? ben zaten cezadan bahsetmedim yada katıldı demedim sizin zaten 2 lige yeni çıktı nasıl katılacak demeniz üzerine öyle bi cevap verdim yoksa juve nin aldığı cezayı yada sitesini takip ediyor değilim herhangi bilgim yoktu uzun yazınız üzerine aydınlanmış olduk teşekkürler...

Çevrimdışı marvin

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #109 : 03 Aralık 2008, 19:05:45 »
est. yav ne demek de yani yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar lütfen
futbolla biraz ilgili olunca bir seferde yazdım :)

bu arada ben de 1 ay kadar oldu kazanalı ancak ne arayan var ne soran iletilere de cevap verilmiyor, benimle aynı durumda olan birçok arkadaş var herhalde? kampanya şikayet bölümüne bi başlık açıyorum hemen :D