0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldık da ne zaman açıklanacak acabaa yeni soru var sandım bende. 1. kazananlar açıklanmıştı galiba.yok ikincileri soruyorum İlk haftanın malzemelerini verdiğimiz Ramazan yemeği "Fırında patatesli köfte"ydi. Birinci hafta yemeğimizi doğru tahmin edenler arasında yapılan çekilişle, 10 kişi bizden Dettol No Touch Silver Gadget kazandı! Kazananlarımızı tebrik eder, herkese sevdikleriyle beraber mutlu ve bereketli Ramazan sofraları dileriz!Geçen haftanın Ramazan yemeği "Patlıcan Musakka"ydı. İşte ikinci hafta yemeğimizi doğru tahmin ederek Dettol No Touch Silver Gadget kazanan 10 talihlimiz! Kazananlarımızı tebrik eder, Ramazan'ın son günlerinde herkese keyifli iftarlar dileriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldık da ne zaman açıklanacak acabaa yeni soru var sandım bende. 1. kazananlar açıklanmıştı galiba.yok ikincileri soruyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldık da ne zaman açıklanacak acabaa yeni soru var sandım bende. 1. kazananlar açıklanmıştı galiba.
katıldık da ne zaman açıklanacak acabaa