0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya başlarım bunların açıklayacağı listeye kazananlar bir tane mi sebep yazdınız hepsinimiben hepsini yazmıştım...numarayı şimdi yazdım ben, tekrar pm mi atacaklar yoksa telefona mı gönderecekler kodu?
ya başlarım bunların açıklayacağı listeye kazananlar bir tane mi sebep yazdınız hepsinimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya başlarım bunların açıklayacağı listeye kazananlar bir tane mi sebep yazdınız hepsinimiben hepsini yazmıştım...numarayı şimdi yazdım ben, tekrar pm mi atacaklar yoksa telefona mı gönderecekler kodu?ya adamlar hepsini yazmayanada vermişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya başlarım bunların açıklayacağı listeye kazananlar bir tane mi sebep yazdınız hepsinimiben hepsini yazmıştım...numarayı şimdi yazdım ben, tekrar pm mi atacaklar yoksa telefona mı gönderecekler kodu?ya adamlar hepsini yazmayanada vermişlerSoruda illa hepsini yazacaksın demediler ki.
bu kulübe nasıl üye olunuyor