0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim kazandığım pandalar bile daha gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kazandığım pandalar bile daha gelmedi deme yaa (
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 pandayıcık ve bir hak kazandın dedi ayıcık mı gelecek bana Hayır çekiliş yapılacak. ayıcığı da mı çekilişle verecek?ayıcık kazandınız diyor ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 pandayıcık ve bir hak kazandın dedi ayıcık mı gelecek bana Hayır çekiliş yapılacak.
1 pandayıcık ve bir hak kazandın dedi ayıcık mı gelecek bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 pandayıcık ve bir hak kazandın dedi ayıcık mı gelecek bana Hayır çekiliş yapılacak. ayıcığı da mı çekilişle verecek?ayıcık kazandınız diyor ama1 ayıcık 1 cekılıs demek...ayıcık kazanmıyoruz bende ılk oyle sanmıstım oncekınde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kazandığım pandalar bile daha gelmedi deme yaa (hiç arayan soran olmadı valla o kadar da sevindiydim dondurma gelcek diye.