sadece türkcell ler mi kazanabiliyo acaba
ya başlarım bunların açıklayacağı listeye kazananlar bir tane mi sebep yazdınız hepsinimi
ben hepsini yazmıştım...
numarayı şimdi yazdım ben, tekrar pm mi atacaklar yoksa telefona mı gönderecekler kodu?
ya adamlar hepsini yazmayanada vermişler
ya başlarım bunların açıklayacağı listeye kazananlar bir tane mi sebep yazdınız hepsinimi
ben hepsini yazmıştım...
numarayı şimdi yazdım ben, tekrar pm mi atacaklar yoksa telefona mı gönderecekler kodu?
Soruda illa hepsini yazacaksın demediler ki.
ben hepsini yazmıştım...
Soruda illa hepsini yazacaksın demediler ki.
ilk 10 daki tek tek yazan kimseye vermemişler bende dahil ama hepsini yazmayan 30-40. sıradakinede vermişler
Mesaj gelmiş.
Merhaba, sorduğumuz soruya doğru cevap veren ilk 10 kişiden biri oldunuz. Kulüp üyesi olduğunuz numaranızı bize iletebilir misiniz? İletmicem bilgilerimi iyice manyağa çevircem onları.
eşim de kazanmış, hemen tel yolladım... bekliyorum:) dünkünde hakkımı yediklerine inanıyorum:(
akşam kampanyalarından nefret ediyorum :X
evet iphone dan girebiliyorum artık ama akşamları dinlenmek istiyorum

kazanan herkese tebrikler, zaten bu ara alışverişin ucunu kaçırdım
bu kulübe nasıl üye olunuyor
bu kulübe nasıl üye olunuyor 
Turkcell Profesyoneller Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için PROF yazıp 2222’ye SMS göndermeniz yeterli. Üye olduktan sonra PROF SFR yazıp 2222'ye SMS göndererek 30 günlük şifrenizi alabilir, size özel avatanjlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.