Gönderen Konu: Finish 200 kişiye 50 Tl morhipo çeki  (Okunma sayısı 10229 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
Ynt: Finish 200 kişiye 50 Tl morhipo çeki
« Yanıtla #20 : 15 Ağustos 2012, 18:45:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
o gün katılanlar arasından demısler sartlarda da

ben dün katıldım olmamış bugün katılamıyom kampanyaya bi kere katılabilirsiniz diyo :D

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Ağustos 2012, 18:47:18 »
o gün katılanlar arasından demısler sartlarda da

ben dün katıldım olmamış bugün katılamıyom kampanyaya bi kere katılabilirsiniz diyo :D
tamam kazan da gel hadi snra bana hediye etcen daha :D

Çevrimdışı gülen8080

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 15 Ağustos 2012, 18:55:57 »
katılamıyoruz hergün 50 kişi diyor bir kere katılabilirsiniz diyor uygulamayı yapabilen varmı

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 15 Ağustos 2012, 18:58:08 »
hayret kazanmışımm  :D :D
lonesome cowboy

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 15 Ağustos 2012, 19:02:10 »
bir sefer katılınca tüm günlerin çekilişine katılınıyor heralde

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 15 Ağustos 2012, 19:29:53 »
zaten bir daha katılınmıyor

Çevrimdışı aslan_harun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2012, 19:44:41 »
bu 50 kısı...daha 150 acıklamaları lazım...

tebrıkler kazananlar

Her gün 50 kişi açıklanıyor.Geriside diğer günlerde.

Çevrimdışı aslan_harun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 15 Ağustos 2012, 19:45:15 »

İletişim
Katılım Koşulları
Gizlilik Poltikası
Finish Quantum Facebook Kampanyası Katılım Koşulları

• İşbu Şartname konusu "Finish Türkiye Facebook Kampanyası" ("Kampanya") Reckitt Benckiser ("Benckiser") tüketicilerinin tümüne açıktır. Kampanya'ya Benckiser ve Base çalışanları katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.

• "Finish Türkiye Facebook Kampanyası” 14.08.2012 tarihinde başlayacak ve 17.08.2012 tarihinde saat 17:00’de sona erecektir.

• Kampanya’ya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi üzerinden “Finish Türkiye hayran” sayfasına ad, soyad, adres, telefon ve e-posta bilgileri ile kayıt formunu doldurup, kampanya anket sorusuna cevap vererek üye olanlar katılacaktır. Katılımcılar arasından kampanyaya katıldıktan sonra çekiliş ile kampanya boyunca her gün seçilen 50 kişi, “Morhipo.com^dan 50TL’lik Hediye Çeki Ödülü” ("Ödül") kazanacaktır.

• Her katılımcının bir tek Ödül kazanma hakkı vardır.

• Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.

• Kampanya süresince, günün kazananı gün bitimine kadar sitede ilan edilecektir. Üyelik bilgilerinden erişilerek kazananlara bilgi verilmeye çalışılacaktır. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını siteden takip etmeleri önerilir.

• Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle ve/veya Benckiser’in kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle ödül kazananlara ulaşılamaması ve/veya ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından Benckiser ve Base’in herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.

• Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak verilecektir. Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir. Kazananlara ödülleri kayıt formunda bildirdikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.

• Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar Ödül'e hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı Benckiser’in yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.

• Kampanya'ya katılanlar Benckiser’in işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları kampanyaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Benckiser tarafından yapılacaktır.

• Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Benckiser’in defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.

• Benckiser ve Base, Kampanya'ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.

• İşbu Şartname, ‘Finish Türkiye Facebook Kampanyası’ için geçerli olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 15 Ağustos 2012, 21:21:26 »
yani bir kere katıldık mı? kampanya süresince geçerli mi*
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 15 Ağustos 2012, 21:24:21 »
sonunda kazananlarda ismimi gördüm
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.