doldurun anasını satayım suriyelileri türkiyeye sonrada polise taş atsınlar dükkanları taşlasınlar ben hiç üzülmüyorum suriyede olanlara ne halleri varsa görsünler
ayriyeten pkk sivillerin öldüğü hiç bi eylemi üstlenmiyormuş fakat sonradan ortaya çıkıyormuş onların yaptığı. suriyenin desteğiyle oldu bu olayda
Mirgun cabas motorla ulkeyi geziyor..gecen hatayDaydi.Muhalif cenazesi geldi.oradakilerden biriyle konustu.Hani su ozgur suriye halki varya (bir zamanlar pkklilarada aynisini diyorlardi ) adam buraya dinlenmeye geliyor.sonra daga gidiyormus.3000 kisilik bir gruplari varmis onun bagli bulundugu.İslamiyet icin savasiyormus.İin. İlginci anadili gobi urkce konusuyoR.
Daha ilginci bu adam irakta saddama libyada kaddafiye karsi savsmis.Nasil suriye halki ise siz dusunun.Barzani esada karsi silahli egitim veriyorum diyor esadla savassinlardiye.Bizimkiler gelmis pkk suriyeilee ortak diyor.apo ordayken gireroz dendiginde ayni kisiler muslumani muslumana kirdikcaklar diye muhalefetediyordu.Kamplarda bayraklarimiz yaniyor adamlar gelen turkmenEri dovuyor saldiriyor.Biz bunlara diyoruzki mazlum.Ne mazlumu parali asker cogu.Bir adam hem libyada hem suriyede hem irakta neden savasir.Nasil gider oralara.Yemesinler bizleri artik.Suriyeye saldirmamiz icin ihaleyi suriyeye yikiyorlar bizde malum yalan medyasinin dediklerine bakip guduluyoruz..
80 lerde yaptıkları mikropluklardan sonra,suriyelilere yardım etmek yanlış aslında her
olayda Türkiye nin devlet olarak herkese yardıma koşması uygunsuz Türkiye nin yardımlara
savuracak para lüksü yok...devlet parası varsa okullarına sahip çıkmalı bence ilk önce eğitim,
su,elektrik parasını ödeyemeyen okullar var,bu arada ermeni asala örgütüde 1985 ten beri
ilk kez suriyedeki ermenilere sahip çıkıp Türkiyeyi tehdit etti.
hakkaride 4 askerimiz şehit. ne diyelim ne yapalım hadi soyleyin
hakkaride 4 askerimiz şehit. ne diyelim ne yapalım hadi soyleyin
koyun gibi dinleyeceğiz yetkili(!) lerin açıklamasını. sonra cenaze törenlerini izleyip biraz ağlıycaz. tv yi kapatıcaz. akşamına bilmem hangi şehirde patlama haberini alıcaz.. sabah izlediğimiz acıyı unutucaz. gelen acılar geçip gidenleri unutturucak.. sonra ortaya gündemi kapatmak için başka bir olay atacaklar.. hepsi silinip gidecek.. uyutulmaya alıştık nede olsa.....
bakalım gündemi hangi konuyla değiştirecekler..