bazılarına gönderiyorlar bazılarına göndermiyorlar bu nasıl iş.ben şimdi msj attım aynen şöyle yazdısizden tüketici olarak defalarca numune talep ettim denemek için ne bir cevap ne de bir ses bazı ark. hem cvp hem ürün göndermişşiniz.ya hepimize gönderin ya da hiç birimize bir iki kişiye göderim diğerlerini ayırırsanız tüketici düşüncesi değişir.gerisi size kalmiş ve yine ısrarla ürününüzden istiyorum diğer ark. gönderdiğiniz gibi...
bakalım ne olacak adamlara sinir oldum
Öncelikle ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Şirketimiz bünyesinde adrese posta ile numune gönderimi yapılmadığını üzülerek bildiririz.
Hediye olarak ürün dağıtımlarımız sadece dönemsel kampanyalarda ve dönemsel market içi dağıtımlarla gerçekleşmektedir.
Ürünlerimizi satın alıp denediğinizde herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle tekrar irtibata geçiniz.
Bebeğinizin hassas cildini Fresh’n Soft güvencesiyle tanıştırmanız dileğiyle,
Sevgilerimizle,
Fresh’n Soft Ailesi
İglonun muadili bi firma

numune istemek adına belirtmiş olduğun siteye girdim ancak nereden başvuracağımı bilemedim. bir anne olarak denemek istiyorum. yardımcı olursan sevinirim.. buarada siz biirsiniz başka nerelere başvurabilirim. 7 aylık oğlum adına düzenli siteler arıyorumda. hem bilgi edinmek hemde numunelerden faydalanmak adına.
saygılarımla
Sanırım artık numune gönderimi yapmıyor bu site. Ayrıca sitelerin iletişim bölümünden istekte bulunacaksın. Bebeğin aylıksa milupa'ya üye ol 5. 8.ve 11. aylarda paket gönderimi yapıyorlar. Sana da önümüzde ki ayın sonunda yani yaşına girmek üzereyken gönderirler. Bana dün geldi 5. Ay paketi,gecen ayda numune gonderdiler. Molfix'ten de isteyebilirsin.
Sanırım artık numune gönderimi yapmıyor bu site. Ayrıca sitelerin iletişim bölümünden istekte bulunacaksın. Bebeğin aylıksa milupa'ya üye ol 5. 8.ve 11. aylarda paket gönderimi yapıyorlar. Sana da önümüzde ki ayın sonunda yani yaşına girmek üzereyken gönderirler. Bana dün geldi 5. Ay paketi,gecen ayda numune gonderdiler. Molfix'ten de isteyebilirsin.
meralcim sen adanalımısın seda diye birini tanıyorsan mersinden o benim canım
Evet canım adana'lıyım daha doğrusu osmaniye'li. Ama seda kim tanıyamadım ki.. Ayrıca nerden bildin ki adana'lı olduğumu.
hislerim yanıltmaz beni ama dur bakalım.özeline msj attım bi bakarsan