0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu nice seyahati, oy verene mi, katılana mı çekiliş ile katılana canımSağol canım, bebekle çıksa da zor, gidemeyiz bana bırak ben bakrımm emin misin, 5 aylık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu nice seyahati, oy verene mi, katılana mı çekiliş ile katılana canımSağol canım, bebekle çıksa da zor, gidemeyiz bana bırak ben bakrımm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu nice seyahati, oy verene mi, katılana mı çekiliş ile katılana canımSağol canım, bebekle çıksa da zor, gidemeyiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu nice seyahati, oy verene mi, katılana mı çekiliş ile katılana canım
bu nice seyahati, oy verene mi, katılana mı