Gönderen Konu: Velform Sauna Belt zayıflama kemeri  (Okunma sayısı 10237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Velform Sauna Belt zayıflama kemeri
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2009, 14:25:19 »
tamamiyle para tuzağı bu ürünler zayıflamada mekik vucudu şekile sokmada şınavdan iyisi yoktur
günde (ilk başlangıçta gün aşırı)  30 mekik 15 şınav zayıflamayı kafaya koyan bunu yapsın ben bunlara ekstra 4 km de yürümeye çalışırım.
(Midede yağ fazlayla yarım mekik)

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2009, 14:30:27 »
ben kullanıyorum çok faydasını gördüm halada arada olsa kullanıyorum
ama bundan değil
orjinal vibro shape almıştım

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tavsiye ederim o kemerde eminim iyidir
birikmş yağları çözüyor

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2009, 14:31:16 »
bende sıcak olup terleten varya sauna belt o galiba ondan vardı, sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çatır çatır yanıyosun çıkardığımda kıpkırmızı oluyodu karnım bazende o kadar yanmaya karşı 1 gr terlemiyodum ama uzun süreli kullanımlarda sıcağın organlara zararı olacağını düşünüyorum o yüzden bıraktım attım bi kenarda duruyo bide mekik çok faydalı ama belinizi zorlamayın fıtık olabilirsiniz dengeli yapmanız lazım birde zamanla mekik sayınız vücut alıştıkça artar, kendinize birden yüklenmeyin derim (bende acayip kilo aldım bu aralar kendime faydam yok ama.. :-\ :-\)

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2009, 15:45:56 »
bendede acura herkül zayıflama kemeri var. en çok kalça ve basende kullanıyorum. gerçekten sıkışaltırdı. ama ben düzenli kullanıyorum. her gün o bölgeye yarım saat takıyorum

birde geçenlerde twist shape aldım. inanılmaz terleten ve çoğu kişiye ayda 5 kg verdiren bir ürün. sanki yokuş çıkıyormuşsunuz gibi zorlanıyorsunuz ve saçlarınızın içi bile terliyor.

50 liraya aldım g.g. dan

özellikle sorunlu bölgeleri stresh filmle kaplayıp yürüyünce daha çok terletiyor
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2009, 15:50:56 »
bende sıcak olup terleten varya sauna belt o galiba ondan vardı, sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çatır çatır yanıyosun çıkardığımda kıpkırmızı oluyodu karnım bazende o kadar yanmaya karşı 1 gr terlemiyodum ama uzun süreli kullanımlarda sıcağın organlara zararı olacağını düşünüyorum o yüzden bıraktım attım bi kenarda duruyo bide mekik çok faydalı ama belinizi zorlamayın fıtık olabilirsiniz dengeli yapmanız lazım birde zamanla mekik sayınız vücut alıştıkça artar, kendinize birden yüklenmeyin derim (bende acayip kilo aldım bu aralar kendime faydam yok ama.. :-\ :-\)

hemsoma aynen katılıyorum alma derım bende vardı ıkı kere kullandım sattıım. terleme ıcerden olmalındısardankuru sıcak yakıyor terleme yapmıyor. mıde agrıları gelıyor beraberınde :)
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #15 : 17 Haziran 2009, 23:39:51 »
bu gün o acı çehremi ne onu aradık tv shoptan kesinlikle yan etkisinin olmadıgını ve kullanan kişilerin memnuniyetini söyledi bende araştırdım ve gerçekten güzel yorumlar okudum alacak kişi de yanımdaydı alacakmış deneyince yazarım 120den kaça indigini gerçi 1 kutu 10 kilo desek 6 kutu falan içmesi lazım :) 300tl :)

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2009, 23:47:46 »
nedenlerini de söylersen birde şimdi gördüm tam ona göre bişey bu bahsettigim kişi 120kg cık acı çehre diye bişey gecede 2 kilo falan verdiriyormuş sölesemmi acep kullananlarda hiçbir yan etki görmemiş :)
bu sauna seysı vucudu tıtrettıren seyden mı. babamında var ondan masajolsunn bıe kullanıomıus. hafta sonu alıp gelecem eve. sezaeryan gobbeeeemı erıtır belkı dıe  ;D yavrum bı de bu acı cehre olayına hıc gırmeyın.uye oldugum bı sıte var. bu  sıtede bu urun hakkında olumsuz yorumlar yapıldı. ne kadar dogru bılmıorum ama o fırmaya calısan bazı hackerler sıteye saldırı duzenledıler. sıte gunlerce bununla calkalandı. gıremedık falan. zararlı hem bole seyler. kullanmasın derım. ac kalmayınca ve spor yapmayınca olmuo olmuo olmuo ıste. hep kılo problemı yasamıs bırı olarak soluyorum. ona benzer bı ılacı kullandım ve acayıp agız kurulugu basdonmesı falan yapıodu. bu ılacı kullnmazdan yıllar once de dıyet yapmuıstım ve 25 kılo vermıstım. yanı sonuc olarak bu ılaclar para tuzegından baska bısı dııl. ustelık de acımadan ınsan sdaglıgını hıce sayıyolar

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2009, 23:49:48 »
bu gün o acı çehremi ne onu aradık tv shoptan kesinlikle yan etkisinin olmadıgını ve kullanan kişilerin memnuniyetini söyledi bende araştırdım ve gerçekten güzel yorumlar okudum alacak kişi de yanımdaydı alacakmış deneyince yazarım 120den kaça indigini gerçi 1 kutu 10 kilo desek 6 kutu falan içmesi lazım :) 300tl :)

arkadaşlarr zayıflatma hapları kesinliklee aldatmacadır.su kaybedersiniz yağ değil.acı çehre de öle birşey.ve günde 4 kilodan bahsediyolarr  su kaybından başka bişey değil çok tehlikeli şu yazılarıda okuyun Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2009, 23:54:35 »
ayyy kafam karıştı aracı yer dayagı misali kemermi ilaç mı ? peki

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2009, 23:55:57 »
sıte ısmı vermek yasak mı yaa bu arada eger yasak dıılse o yorumları bulup lınkını atcam da