Arkadaşım alınma nolur söylediklerim marketing sistemiyle alakalı seninle değil.
Marketin tanırımlarına herzaman bayılmışımdır ve hiç kaçırmadan gitmişimdir.

Her satıcının biraz atma kabiliyeti vardır ama marketing seminerlerinde çoğu zaman Türkiye nufusu kadar üyen kağıt üstünde çıkartılıp hooop zengin edilirsin

%20’si 12 bin $
%6’sı 50 bin $ -100 bin $ arası
%3’ü 100 000 $ üzerinde bir kazanca sahip,
5 000 000 kişi şimdiden dolar milyoneri’’
tabi her satıcı kendi malını över ve biraz abartır, evet belki dolar milyoneri olamayız ama bu işi yaparak makul paralar kazanan birçok insan olduğu da aşikar, sonuçta olay kazan-kazan sistemi üzerine kurulmuş, ben bu işlerde acemiyim bu sistemede dün üye oldum, bende ilk başlarda ciddiye almıyordum ama arkadaşım yatırdığı 60 lirayı 1 haftada çıkarıp üzerine de 300küsür lira kazanınca bende gireyim dedim sonuçta kaybedecek birşey yok o 60 liranın 20 lirasıyla zaten çorap iç çamaşırı gibi ıvır zıvır malzemeler alıyorsunuz geri kalan 40 lirada zaten bu devirde riske edilmeyecek bir para değil, kaldı ki 3 kişiyi üye yapıp o yaptığınız 3 kişide 1er 2şer kişiyi üye yapsa o parayı zaten çıkarıyorsunuz, diğerlerinin yaptığı her üyede size para kazandırıyor, aslında çok basit ve mantıklı bir sistem.
Bence denemeye değer.
Arkadaşlar tartışma ortamı yaratmayalım olurmu.