Bağlanılan Hatırlatmalar

• 1000 Kişiye hediye: 01 Ekim 2012

Gönderen Konu: ilk 1000 kişiye tuttuğu takımın 4GB Flash Belleği Hediye  (Okunma sayısı 2577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HediyeDelisi

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • iPhone istiyoruuuum :)
    • Hediye Delisi

Ramazanda sevdiklerinize SMS’lerinizi Online Hizmet Merkezi üzerinden atın, takımınızın renginde flash belleğinizi kazanın!

24 Temmuz 2012 – 26 Ağustos 2012 tarihleri arasında, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden Online Hizmet Merkezi (OHM)’ne üye girişi yaparak SMS atan ve çıkış butonunu kullanarak çıkış yaptıklarında karşılarına çıkan anketimizi doldurmuş ilk 1.000 bireysel müşterimize 4 büyük takımın renklerinde (Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor) 4 GB’lık flash bellek hediye edilecektir.

Kampanya süresince 1.000 kişiye ulaşılamaması durumunda, ulaşılan kişi adedi kadar hediye dağıtılacaktır. 18 yaşından küçükler ve Türk Telekominikasyon A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Ödüller nakde çevrilemez ve devredilemez.

Gönderilen SMS’lerin ücretleri faturanıza yansıtılacaktır. Online Hizmet Merkezi’nden avantajlı SMS gönderim ücretleri için tıklayınız.

Kampanyadan hediye kazanan müşterilerimiz, 31 Ağustos 2012 Cuma günü Türk Telekom Ana Sayfa (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin)’dan ilan edilecektir. Hediye kazanan müşterilerimize doldurdukları ankette belirttikleri takım renklerindeki flash bellekler, 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren telefon numaralarının bağlı bulunduğu tesis adreslerine gönderilmeye başlanacaktır.

Online Hizmet Merkezi’ne giriş yapmak için tıklayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2012, 18:25:24 Gönderen: HediyeDelisi »
Evet Ben bir DELi olabilirim ama sende beni anlayacak kadar akıllı değilsin! :P ::) :D

Çevrimdışı leyla2518

• Usta Kampanyacı
Ynt: ilk 1000 kişiye tuttuğu takımın 4GB Flash Belleği Hediye
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2012, 21:45:27 »
sms ne kadar acaba
ekleyebilirsiniz
kampanya sonuçlarında ola ki adıma rastlarsanız haberverebilirmisiniz

Çevrimdışı sayginsamli

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2012, 09:07:31 »
sms ne kadar acaba
TT SMS GÖNDERİM ÜCRETLERİ

KDV Dahil Tüm Vergiler Dahil

Tablodaki fiyatlara %18 Katma Değer Vergisi (KDV) ve %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) dahildir.

TT SMS (KISA MESAJ SERVİSİ) TARİFELERİ
SMS SERVİS YÖNÜ ÜCRET-TL
PSTN- Bir SMS Bedeli 0.10000
Sabit Telefondan E-Posta Gönderme Servisi 0.10000
Faks Mesaj Servisi 0.10000
E-Posta Bilgi Sorgulama Bedeli 0.10000
PSTN-GMPCS (Global Star, Teknomobil) Mesaj 0.20000
PSTN - TURKCELL, VODAFONE, AVEA 0.15000

* Web' den SMS gönderme ücretleri. PSTN 'den SMS gönderme ücretleri ile aynıdır.

**Bir mesaj uzunluğu 160 karakterdir.

TT SMS özellikli telefon numarasının abone isteği ile iptal, borcundan iptal, devir, numara değiştirilerek nakil edilmesi durumlarında, telefon numarası üzerindeki özellik ve şifre iptal edilecektir.
Çıkan aramalara kapalı olan telefonlar için TT SMS özelliği talepleri kabul edilmez.
SMS gönderimleri faturada nasıl görünür?
SMS özelliğine ilişkin ücretler telefon faturalarına tahakkuk ettirilecek olup ayrıntılı fatura isteyen müşterilerimiz için ayrıntıda SMS gönderilen numara, gönderim tarihi ve ücreti yer alacaktır.

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2012, 09:10:47 »
ilk gün yaptım kazandım ben :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2012, 09:20:56 »
şu an sms gitmiyor sanırım üye olup giriş yaptım sms göndermiyor.

Çevrimdışı melek61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2012, 09:27:37 »
ilk gün yaptım kazandım ben :)
kazananlar belli mi oldu?

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2012, 09:52:42 »
Konu açık

ayrıca

Kampanyadan hediye kazanan müşterilerimiz, 31 Ağustos 2012 Cuma günü Türk Telekom Ana Sayfa (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin)’dan ilan edilecektir. Hediye kazanan müşterilerimize doldurdukları ankette belirttikleri takım renklerindeki flash bellekler, 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren telefon numaralarının bağlı bulunduğu tesis adreslerine gönderilmeye başlanacaktır.

Online Hizmet Merkezi’ne giriş yapmak için tıklayın.
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2012, 09:54:26 Gönderen: liveshow »