arkadaşlar beylikdüzünden satılık dairelere bakıyorum.. migrosa yakın yerlere yani merkezi yerlere bakmak istiyorum.. mevki olarak yada mahalle olarak nerelere bakmalıyım.. önerebileceğiniz yerler varmı?
konu ile alakalı bir başlık seçmeniz gerektiğini düşünüyorum . siz bakar mısınız yazınca pek bakan olacağını sanmam

bu şekilde konu açmak yani başlıkta açıklayıcı bilgi vermeden... yasak diye biliodum ama.... neyse
Böyle bi yasak yok arkadaşım
sahibinden.com
hurriyetemlak.com
buralardan bakın... naçizane tavsiyem, depreme dayanıklılığına çok dikkat edin.....
arkadaşlar beylikdüzünden satılık dairelere bakıyorum.. migrosa yakın yerlere yani merkezi yerlere bakmak istiyorum.. mevki olarak yada mahalle olarak nerelere bakmalıyım.. önerebileceğiniz yerler varmı?
Canım merhaba.
uzun yıllar Beylikdüzü'nde oturdum, daha yeni taşındık oradan.
Migros'un arka taraflarını tavsiye etmem, deprem açısından dayanıksız olduğu söylenir hep.
sıfır daire mi alacaksınız?
ona göre yer söylemek daha doğru olur.
mesela ben yıllarca büyükşehir de oturdum ama orada sıfır daire bulamazsın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin beylikdüzü ve civarı hakkında bu siteden her türlü uzman görüşü
alınıp,sitede daha önce yayınlanmış yorumları okuyarak fiyat ve ilerisi için bilgi sahibi olunabilir.
Canım merhaba.
uzun yıllar Beylikdüzü'nde oturdum, daha yeni taşındık oradan.
Migros'un arka taraflarını tavsiye etmem, deprem açısından dayanıksız olduğu söylenir hep.
sıfır daire mi alacaksınız?
ona göre yer söylemek daha doğru olur.
mesela ben yıllarca büyükşehir de oturdum ama orada sıfır daire bulamazsın.
cok saol gizemlim.. 0 olması sart değil. ama merkezi olmasını istiyorum acıkcası.. büyükşehir için iyi deniyor sanırım.. sen nereye tasındın:)
ben Hasköy'e taşındım

ailecek ortak bi noktada buluşmamız gerekiyordu yoksa Beylikdüzü çok güzel bir yer.
merkezi istiyorsan büyükşehir ve bizimkent gayet iyidir. metrobüsümz de açıldı
beylikdüzü migrosun arka tarafı barış mahallesi olarak geçer arama yaparken barış mahallesi olarak aratmalısınız.
ben banka eksperiyim genelde beylikdüzü ve esenyurttaki daireleri değerliyorum. özellik olarak ne istediğinizi söyleyin bi kaç sonuç çıkariyim size.