Gönderen Konu: Online Hizmet Merkezi Flash Bellek Kampanyası-26 Ağustos Son  (Okunma sayısı 965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ramazanda sevdiklerinize SMS’lerinizi Online Hizmet Merkezi üzerinden atın, takımınızın renginde flash belleğinizi kazanın!
24 Temmuz 2012 – 26 Ağustos 2012 tarihleri arasında, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden Online Hizmet Merkezi (OHM)’ne üye girişi yaparak SMS atan ve çıkış butonunu kullanarak çıkış yaptıklarında karşılarına çıkan anketimizi doldurmuş ilk 1.000 bireysel müşterimize 4 büyük takımın renklerinde (Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor) 4 GB’lık flash bellek hediye edilecektir.
Kampanya süresince 1.000 kişiye ulaşılamaması durumunda, ulaşılan kişi adedi kadar hediye dağıtılacaktır. 18 yaşından küçükler ve Türk Telekominikasyon A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Ödüller nakde çevrilemez ve devredilemez.
Gönderilen SMS’lerin ücretleri faturanıza yansıtılacaktır. Online Hizmet Merkezi’nden avantajlı SMS gönderim ücretleri için tıklayınız.
Kampanyadan hediye kazanan müşterilerimiz, 31 Ağustos 2012 Cuma günü Türk Telekom Ana Sayfa (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin)’dan ilan edilecektir. Hediye kazanan müşterilerimize doldurdukları ankette belirttikleri takım renklerindeki flash bellekler, 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren telefon numaralarının bağlı bulunduğu tesis adreslerine gönderilmeye başlanacaktır.
Online Hizmet Merkezi’ne giriş yapmak için tıklayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2012, 11:23:34 Gönderen: gizemlitosbaga »

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
Ynt: Online Hizmet Merkezi Flash Bellek Kampanyası
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2012, 13:41:11 »
ben bu turktelekomdan bişey anlamadım... üye olurken butun bılgılerı soruyor ...

bankadan kredı çekerken bıle bu kadar sey sormuyor o yuzden flash ıstemıyorum ..

kalsın sızın olsun

bırde kazannak var oda aynı tc nıye ıster bısıte anlamadım altarafı flash 4gb lık anne kızlık soytısımınıde ıstıyor

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
Ynt: Online Hizmet Merkezi Flash Bellek Kampanyası-26 Ağustos Son
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2012, 13:41:25 »
hediye kazanıpta ödülünü alan oldumu yada ödülü gelen nasıl alıcaz bunu??
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
Ynt: Online Hizmet Merkezi Flash Bellek Kampanyası-26 Ağustos Son
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2012, 03:01:40 »
ben kazandım ama henüz gelmedi...