hanımlar yarışmamız yarın başlayacaktır kazanan talihlimiz bizden
Vestel AQUA MARINE elektirik süpürgesi kazanacaktır.sayfamızın sponsoru yoktur sayfamızın 1.yıl dönümü şerefine bizden sizlere sunulacaktır katılmak isteyenler yarın akşam 21:00 de başlayacaktır.
takipte kalın
bizden ayrılmayın 1.yılımızı taçlandıralım
ANNE OLDUM BEN yönetim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yarışmamız hala kıran kırana devam ediyor hanımlar szde resmi tıklayın açılsın diğer 1000 üyemizin yorumlarının altına yorumlarınızı yazın çekilişle aqua marine elektirk süpürgeine sahip olun
not:lütfen resmi açın yarışma kurallarını yerine getirin
bu paylaşım altına beğendim paylaştım yazmayın
YARIŞMA BAŞLIYOR
anne oldum ben sayfasının 1. yıl kutlaması şerefine ödüllü yarışmamız başlamıştır.
1. yılımızda sizde bu kutlamaya dahil olmak ve bu muhteşem ödülü kazanmak istiyorsanız sayfamızı beğenmek yarışma albümünü profilinizde paylaşmanız beğendm paylaştım yazmanız yeterlidir. yarışmamız sayfamızın kuruluş tarihi olan 20.06.2012 gecesi sonlanacaktır. katılmak isteyenlerin yarışma kurallarımızı yerine getirmeleri yeterlidir.
HERKESE BOL ŞANSLAR NİCE YILLARDA BULUŞMAK ÜZERE ...
bu başlığı görünce de başlığı açan kişinin anne olduğunu sevincini bizimle paylaşıyo sanıyorum
Tarih yanlış olmuş herhalde.
sevgili hanımlar aqua marine elektrik süpürgemizin yarışması sona ermiştir iftardan buyana onun sayımı ve çekilişini anca yetiştirdim.kazanan talihlimiz edirneden 895.sıra ile albümümüze yorum atanÖZGE BERK EŞSİZ annemizdir.
sayfamız olarak tebrik eder birdaha ki yarışmamızda herkeze bol şanslar