Arkadaşlar internetten Lenovog575 notebook aldım.İlk kurulumu yapamıyorum.Entere basınca alt alta bu yazılar çıkıyor c:/)
Desteklerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar internetten Lenovog575 notebook aldım.İlk kurulumu yapamıyorum.Entere basınca alt alta bu yazılar çıkıyor c:/)
Desteklerinizi bekliyorum.
kardeş anlasam yardım ederdim ama f8 veya f9 a basarak açmayı dene... sonra başlangıc yerini cd koydugun yeri genelde floppy yada o markanın ismi olan atıyoruyom Lenovo Floppy yap.. bide öle dene...
Aldığınız Notebook özelliklerine bakarmısınız. Free dos mu yazıyor özelliklerde.
Aldığınız Notebook özelliklerine bakarmısınız. Free dos mu yazıyor özelliklerde.
Sanıyorum free dos olacak.
ben ilk aldığımda da öyleydi xp cd si takıp onu yükledim açabildim bilgisayarı
Windows 7 dvd si edinip açılışta biosa girip (f1-f2-f11-del tuşlarından biriyle girer sanırım) başlatma seçeneklerinden dvdromu birinci sıraya alın ve win 7 dvd sini takıp windows 7 yi kurun.
Dün akşam mail yazmıştım.Şimdi aradılar,işletim sistemi kurulması gerekiyormuş.Destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Maliyeti düşürmek için Free Dos işletim sistemiyle satılan bir bilgisayar. İstediğiniz işletim sistemini kendiniz kuracaksınız
bilgisayar servisleri 50 $ demişti bana format atmaya bende demiştim ne yapıyorsun 2 gün bizde kalıyor bilgisayar virüs temizliği xp yüklemesi genel temizlik yapıyoruz demişti para tuzağı hepsi gittim internet cafeye sonra 10 tl ye windows 7 64 bit aldım premium 1 saat te yükledi freedoslarda otomatik driver yüklüyor lonevolarda çogunda cd çıkmaz kutudan bende aldım çıkmamıştı açıkcası bilgisayarcıya format namına para kaptırmayın crack yapıyorsun 5 dk da