Merhaba,
18 Temmuz Çarşamba günü "Benim kampüsüm ...." cümlesini tamamlayarak jurimizi etkilemeyi başaran ve üniversitemize özel olarak üretilmiş mPad sahibi olan 2 şanslı yarışmacımız:
ELİF AKYOL ve MUHAMMET YILDIRIM!
Tebrik ediyoruz sizleri! Hediyelerinizi göndermek üzere kargo adresi bilgilerinizi mesaj yoluyla bize iletmenizi rica ederiz.
Elif Akyol Benim Kampüsüm; "bilim üretme", "eğitim-öğretim" ve "topluma sorumluluk" bileşenlerinin üçünü de aynı anda barındıran yer olmalıdır.
Muhammet Yıldırım Benim kampüsüm: Öğrencilerinin öğretim üyeleri ile iç içe olduğu,sosyal aktivitelerin ,öğrencilerin çalışma azmini artıracak etkinliklerin yapıldığı, başarıyı ödüllendiren, öğrencileri daha başarılı olmaya özendirici teşviklerin olduğu ve burs imkanlarının artırıldığı,kulüp faaliyetlerine önem verilen; çevre düzenlemeleri ile öğrencilerine bol yeşil alan ve dersten arda kalan zamanlarını değerlendirip hoş vakit geçirebilecekleri ortam oluşturan;sağlıklı,çevreci,yeni fikirlere açık,okuyan,kendini geliştiren,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirilmesi hususunda ilgi çekici etkinlikler ve düzenlemeler yapan, öğrencilerini hayata hazırlayan, diğer üniversite öğrencileri arasında fark oluşturacak ,birçok alanda atılım yapacak ,yeni dünya düzenine uyum sağlayıp söz sahibi olabilecek bireylerin yetiştirildiği bir kampüs olmalı.