Gönderen Konu: AguAgu - Babalar Günü  (Okunma sayısı 7441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dh

• Usta Kampanyacı
AguAgu - Babalar Günü
« : 13 Haziran 2009, 16:49:38 »
Babam ile ilk yillarim fotograf yarismasi basladi !

Bebeginiz babasi ile cekilmis bir fotografi size muhtesem hediyeler kazandirabilir.

KATILMAK ICIN TIKLAYIN !
 ODULLER
1. Bebege
1 adet SONY Handycam SX30 video kamera, 1 adet Comfy Classic yada Mobydick akulu araba*, Milupa’dan 1 aylik mama hediye paketi, Chez Elle’den Organik Ic Camasiri hediye paketi**, 99’dan Bebek Ozel Bakim hediye paketi***.
 2. ve 3. Bebege
1 adet SONY Handycam SX30 video kamera, Milupa’dan 1 aylik mama hediye paketi, Chez Elle’den Organik Ic Camasiri hediye paketi**, 99’dan Bebek Ozel Bakim hediye paketi***.
 4.-5.-6.-7.-8.-9.-10. bebeklere
Milupa’dan 1 aylik mama hediye paketi, Chez Elle’den Organik Ic Camasiri hediye paketi**, 99’dan Bebek Ozel Bakim hediye paketi.

10.-11.-12.-13.-14.-15.-16.-17.-18.-19.-20.-21.-22.-23.-24.-25. bebeklere
99’dan Bebek Ozel Bakim hediye paketi***.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Son katılım tarihi : 03/07/2009  
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2009, 19:18:19 Gönderen: gamzemehmet »

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
Ynt: AGUAGU COM. BABALAR GÜNÜ KAMPANYASI
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2009, 17:01:46 »
ben katılmak istiyorum eğer desteklerseniz
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı dh

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2009, 17:12:15 »
Fotoğrafları sms yoluyla oylayabiliyoruz ama maalesef ücretli! :(
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2009, 19:07:47 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2009, 17:14:14 »
evet hediyeler çok olunca böyle bişey yapmışlar
bende katıldım şansımı denicem
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2009, 17:15:38 »
böylesi iyi olmuş, bundan öncekilerde göz göre göre hile yapılıyordu.

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2009, 18:53:42 »
ben verdim medilayn ama başka veremem üzgünüm kontör olayı olması baya destek olurdum herkese ama bu elimi bağlar :)

Çevrimdışı life1982

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2009, 19:23:16 »
bencede böyle olması daha iyi olmus bakalım bu seferki yarısmada diger sefer her yarışmada öne cıkan bazı şahıslar ne yapacak.hep 8000 küsür kişi ile kazandılar herhalde 1000 küsür kişi destek veriri onlara tel.den.

diger yarışmada kurdukları bir program sayesınde 1 dakkada 100 oy atabiliyorlardı kendılerıne yazık ya herkezin hkkını yediler .eğer gercekse gecen yarışmalardaki oyları görelim bakalım.bu yarışmada ne yapaçaklar
herkeze bol şans

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2009, 20:05:07 »
offf msjın ücretli olması bi yönden iyi bi yönden kötü,nereden bulcaz o kadar desteği:(    yoksa ben de katılırdım.diğerlerinden bişey kazanamadım zaten:(

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2009, 20:07:09 »
bencede böyle olması daha iyi olmus bakalım bu seferki yarısmada diger sefer her yarışmada öne cıkan bazı şahıslar ne yapacak.hep 8000 küsür kişi ile kazandılar herhalde 1000 küsür kişi destek veriri onlara tel.den.

diger yarışmada kurdukları bir program sayesınde 1 dakkada 100 oy atabiliyorlardı kendılerıne yazık ya herkezin hkkını yediler .eğer gercekse gecen yarışmalardaki oyları görelim bakalım.bu yarışmada ne yapaçaklar
herkeze bol şans

bazı arkadaşlarımız o kişileri şikayet etmişlerdi, aguagu sitesi ise o kişileri tanıdıklarını, onların çok büyük bir firmada çalıştıklarını ve iş arkadaşlarının oy verdiğini iddia etmişlerdi. bakalım gene iş arkadaşları (!) oy verecek mi :)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2009, 20:13:03 »

herkeze bol şans

bazı arkadaşlarımız o kişileri şikayet etmişlerdi, aguagu sitesi ise o kişileri tanıdıklarını, onların çok büyük bir firmada çalıştıklarını ve iş arkadaşlarının oy verdiğini iddia etmişlerdi. bakalım gene iş arkadaşları (!) oy verecek mi :)

çok oy almış olabilirler ama son yarışma yaramaz bebekti ve kazanan bebeklerin hiçbirinin fotosu buna uymuyordu. yine de onları seçtiler haksızlık yapıldı. mail attım ama bana cvp gelmedi.