0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜründe %25 indirim yapılmış, 46 TL aldım.bu ürünün fiyatı 62 tl katologta avon satış temsilcisi kar etmeden geliş fiyatı olan 46 .50 vermiş size avon temsilcileri 46 tl satarsa kazanc yapamazlar 46 tl oldugunu yazmasaydınız bu avon ile evini gecindirenlerde var ama benim sorun deil 46 tl veririm ama bir parça üründen 16lira temsilci para kazanıyorsa bende avon temsilcisi olabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜründe %25 indirim yapılmış, 46 TL aldım.bu ürünün fiyatı 62 tl katologta avon satış temsilcisi kar etmeden geliş fiyatı olan 46 .50 vermiş size avon temsilcileri 46 tl satarsa kazanc yapamazlar 46 tl oldugunu yazmasaydınız bu avon ile evini gecindirenlerde var ama benim sorun deil 46 tl veririm ama
Üründe %25 indirim yapılmış, 46 TL aldım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜründe %25 indirim yapılmış, 46 TL aldım.bu ürünün fiyatı 62 tl katologta avon satış temsilcisi kar etmeden geliş fiyatı olan 46 .50 vermiş size avon temsilcileri 46 tl satarsa kazanc yapamazlar 46 tl oldugunu yazmasaydınız bu avon ile evini gecindirenlerde var ama benim sorun deil 46 tl veririm ama Katalogtada bü üründe %25 indirim olduğu yazıyordu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜründe %25 indirim yapılmış, 46 TL aldım.bu ürünün fiyatı 62 tl katologta avon satış temsilcisi kar etmeden geliş fiyatı olan 46 .50 vermiş size avon temsilcileri 46 tl satarsa kazanc yapamazlar 46 tl oldugunu yazmasaydınız bu avon ile evini gecindirenlerde var ama benim sorun deil 46 tl veririm ama Katalogtada bü üründe %25 indirim olduğu yazıyordu.Desene alis fiyati dah dusukmus yuklenelim saTis temsilcilerine
avon karlı satış 7 senedir yapıyorum ama katolog fiyatına satıcaksın ama sizlere jest amaclı gönderirim bize gelen fiyattan avon geliş fiyatı hesaplanısı katologtaki fiyatı 4 e böl 3 ile carp avoncular duymasınlar topa tutarlar beni:)