0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya kusura bakmayın 1 saatliğineymiş sanırım ben biraz önce almıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya kusura bakmayın 1 saatliğineymiş sanırım ben biraz önce almıştım kaçırmışız o zaman neyse kısmet teşekkürler yinede.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya kusura bakmayın 1 saatliğineymiş sanırım ben biraz önce almıştım kaçırmışız o zaman neyse kısmet teşekkürler yinede.akşama kadar sürer diye düşündüm çekimle eşime hediye alacaktım hemen bitmiş bu morhipoda bir garip bari tam gün sürseydi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya kusura bakmayın 1 saatliğineymiş sanırım ben biraz önce almıştım kaçırmışız o zaman neyse kısmet teşekkürler yinede.akşama kadar sürer diye düşündüm çekimle eşime hediye alacaktım hemen bitmiş bu morhipoda bir garip bari tam gün sürseydi duyurusu nerde yapılmıştı sitedemi belirtildi. bir dahaki sefere takip edebilmek için soruyorum