0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@tospik armağan bana ben armağana takılırız.espriden ve iyi niyetimizden anladığımız için eğlenceli oluyor keşke herkeste bu zeka olsa.ben içimizden bazı 1-2 arkadaşa böyle takılınca trip yapıp cephe aldılar,konuşmayı selamı tebriği kestiler. oysa ben sevdiğim insana takılırım. ama iyi oldu kendini kaf dağında sanan,burnu büyük, kişilere tepeden bakanları sevmem sosyal içerikli mesaj verme bakiim konumun üstünden @simge87 bak rahata alışırsam hiç gitmem ama hep kalırım sizde
@tospik armağan bana ben armağana takılırız.espriden ve iyi niyetimizden anladığımız için eğlenceli oluyor keşke herkeste bu zeka olsa.ben içimizden bazı 1-2 arkadaşa böyle takılınca trip yapıp cephe aldılar,konuşmayı selamı tebriği kestiler. oysa ben sevdiğim insana takılırım. ama iyi oldu kendini kaf dağında sanan,burnu büyük, kişilere tepeden bakanları sevmem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@tospik armağan bana ben armağana takılırız.espriden ve iyi niyetimizden anladığımız için eğlenceli oluyor keşke herkeste bu zeka olsa.ben içimizden bazı 1-2 arkadaşa böyle takılınca trip yapıp cephe aldılar,konuşmayı selamı tebriği kestiler. oysa ben sevdiğim insana takılırım. ama iyi oldu kendini kaf dağında sanan,burnu büyük, kişilere tepeden bakanları sevmem sosyal içerikli mesaj verme bakiim konumun üstünden @simge87 bak rahata alışırsam hiç gitmem ama hep kalırım sizde tamam gel kabul önce iş buluruz sonra evlendiririm seni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@tospik armağan bana ben armağana takılırız.espriden ve iyi niyetimizden anladığımız için eğlenceli oluyor keşke herkeste bu zeka olsa.ben içimizden bazı 1-2 arkadaşa böyle takılınca trip yapıp cephe aldılar,konuşmayı selamı tebriği kestiler. oysa ben sevdiğim insana takılırım. ama iyi oldu kendini kaf dağında sanan,burnu büyük, kişilere tepeden bakanları sevmem sosyal içerikli mesaj verme bakiim konumun üstünden @simge87 bak rahata alışırsam hiç gitmem ama hep kalırım sizde tamam gel kabul önce iş buluruz sonra evlendiririm seni hobaaa bu da bel altından vuruyo
evlendirelim dedin ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevlendirelim dedin ya haaa sen çık 75 milyonun önünde söyle ben söyleyince suç oldu