3-4 katılım yaptım, yok yok. yıllardır katılırım migros kampanyalarına, yedekte çıksam en azından katılım listesine eklendiğimi anlayacağım. 190 kişinin katıldığı kampanyalarda bile boş. var bi iş. bu tamek için de aradım deniz ajans ı taklanın alasını atıyorlar, liste yokmuş, mpi almış, göremezmiş, vs.. . bu ajanslar bilgi vermek zorunda değil mi ?. inanmıyorum şeffaf kampanya olduğuna.asla.
3-4 katılım yaptım, yok yok. yıllardır katılırım migros kampanyalarına, yedekte çıksam en azından katılım listesine eklendiğimi anlayacağım. 190 kişinin katıldığı kampanyalarda bile boş. var bi iş. bu tamek için de aradım deniz ajans ı taklanın alasını atıyorlar, liste yokmuş, mpi almış, göremezmiş, vs.. . bu ajanslar bilgi vermek zorunda değil mi ?. inanmıyorum şeffaf kampanya olduğuna.asla.
Dikkat ederseniz migros ajansını değiştirdi, ben de yedeklere girsem katılım yaptığımı anlayacağım en azından Migros'un ki de iyi inat bir türlü liste yayınlamıyorlar.
migros çekilişleri bir garip
arkadaşlar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesine "migros" yazın aratın şikayetlerin hepsine cevap veriyorlar, onlar size telefonla ulaşıyor, hepimiz birden atalım bugün şikayetlerimizi, yarın yayınlanır onlar bizi arasın soralım katıldık mı katılmadık mı kontol ettirelim, çekilişe katılım listesini isteyelim..yetti artık mutlaka şikayet yazalım..
hatta "tamek" firmasınada şikayet yazarsak bişeler olduğu anlaşılır belki çekiliş yenilenir fiat500 ün yeni sahibi siz olabilirsiniz yada ipad in

yarın kampanyaya tüm katılanların şikayetini görürüz umarım..