Gönderen Konu: BP Vanellus Son Hafta Kazananları  (Okunma sayısı 5681 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
Ynt: BP Vanellus Son Hafta Kazananları
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2012, 14:27:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar benim yağ hala gelmedi, son hafta kazanmıştım. Son hafta kazananlarından gelmeyen var mı benim gibi?
benımkınıde zar zor 1 hafrta once getırtım facde yaz hatt mesaj att

Yazıyorum, yazıyorum hep aynı hikaye, distrübütörlerle görüşmüşlerde, en kısa zamanda dönüş olacakmış da.. Bende şimdi web sayfalarının iletişim bölümünden şikayet yazdım, bakaım bir dönüş olacak mı?

Aynı şekilde Twitter/GolfRoko da dondurmaları göndermiyor,boşuna katılmak için kendinizi paralamayın. Onlara da bir şikayet gönderdim şimdi Müşteri İlişkileri bölümünden.

1-2 hafta kadar sonra yeni işe başlıyorum,kampanyalardan uzaklaşacağım. Bari kazandıklarımı toplayayım da, aklım burda kalmasın:)

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 23 Ağustos 2012, 14:30:27 »
Arkadaşlar benim yağ hala gelmedi, son hafta kazanmıştım. Son hafta kazananlarından gelmeyen var mı benim gibi?
benımkınıde zar zor 1 hafrta once getırtım facde yaz hatt mesaj att

Yazıyorum, yazıyorum hep aynı hikaye, distrübütörlerle görüşmüşlerde, en kısa zamanda dönüş olacakmış da.. Bende şimdi web sayfalarının iletişim bölümünden şikayet yazdım, bakaım bir dönüş olacak mı?

Aynı şekilde Twitter/GolfRoko da dondurmaları göndermiyor,boşuna katılmak için kendinizi paralamayın. Onlara da bir şikayet gönderdim şimdi Müşteri İlişkileri bölümünden.

1-2 hafta kadar sonra yeni işe başlıyorum,kampanyalardan uzaklaşacağım. Bari kazandıklarımı toplayayım da, aklım burda kalmasın:)

çok uğraşmanız lazım ben bebek bezi için 3 ay uğraştım . bu müşteri temsilcilerine mesaj atarsanız etkili oluyor face ye yada twitter a yazmak çözüm değil..

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #12 : 23 Ağustos 2012, 14:33:31 »
ya benımde avonlar gelmedı sınır oldum  >:( >:(

Çevrimdışı nesedmrc

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans, hazırlıkla fırsatın karşılaştğı köşe başıdır
« Yanıtla #13 : 23 Ağustos 2012, 14:41:30 »
eşim ilk hafta kazandı,defalarca yazmamaıza rağmen hep aynı cevap;distribütörlerimiz sizinle iletişime geçecektir,web sayfalarına da yazdım ve telefon açmayı düşündük ama herhangi bir müşteri hizmetleri yada iletişim numarası bulamadık,neredeyse kazanalı 2 ayı geçti,şikayetimvar'a falan yazmayı düşünüyoruz,ayıp ya vermicektiniz neden yaptınız?
Şans, hazırlıkla fırsatın karşılaştğı köşe başıdır

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 23 Ağustos 2012, 14:51:00 »
eşim ilk hafta kazandı,defalarca yazmamaıza rağmen hep aynı cevap;distribütörlerimiz sizinle iletişime geçecektir,web sayfalarına da yazdım ve telefon açmayı düşündük ama herhangi bir müşteri hizmetleri yada iletişim numarası bulamadık,neredeyse kazanalı 2 ayı geçti,şikayetimvar'a falan yazmayı düşünüyoruz,ayıp ya vermicektiniz neden yaptınız?
Bende şikayetim cara yazacağım diye sayfalarına yazdım.Beni İstanbuldan bir yetkili aradı.Facebooktaki yazınızı yeni okudum dedi.Birsaat sonra eskişehirdekiler aradı.Yarın getiriyoruz dediler.Getirdiler.16 kg
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 23 Ağustos 2012, 16:15:48 »
Biz de mi öyle yapsak bilemedim şimdi. Adamları bir hediye verdiklerine pişman etmek istemem ama onlar kazandığımıza pişman ettiler:)

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2012, 17:42:19 »
İki taraftan da yıldırım hızıyla cevap geldi, bir aksilik (!) çıkmazsa 1 hafta içinde BP, 2 gün içinde de Roko teslim edilecekmiş ;)

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 23 Ağustos 2012, 18:41:01 »
İki taraftan da yıldırım hızıyla cevap geldi, bir aksilik (!) çıkmazsa 1 hafta içinde BP, 2 gün içinde de Roko teslim edilecekmiş ;)
Ne yaptınız.BP nin sayfasına mı yazdınız.Şikayet lafını görünce hemen arıyorlar.Bulunduğunuz ildeki şubesinide güzel konuşuyorlar.Çünkü bana getiren adam açıklma yapmak zorunda hisstti kendini.Size getirmememk gibi bir düşüncemiz yoktu.Dedi

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 23 Ağustos 2012, 21:58:03 »
Şikayet kelimesi kullanmadım ama verdim coşkuyu:) BP'ye de Roko'ya da ana sayfalarının iletişim bölümlerinden ulaştım. BP yetkilisi çok acıklı ve ilgili konuştu benimle, bu ilgiyi görünce utandım yazdıklarımdan:)

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 23 Ağustos 2012, 22:02:15 »
Şikayet kelimesi kullanmadım ama verdim coşkuyu:) BP'ye de Roko'ya da ana sayfalarının iletişim bölümlerinden ulaştım. BP yetkilisi çok acıklı ve ilgili konuştu benimle, bu ilgiyi görünce utandım yazdıklarımdan:)
benimlede çok ilgili konuşmuştu.O zaman baştan sıkı tutacaklardı.