Tebrikler.
Ben petrol ofisi çağrısını kazanmıştım oradan hediye çeki gelecekti. Petrol ofisi birz geç yolladı ama beni uğraşırmadan yolladılar.
Problem yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Tebrikler.
Ben petrol ofisi çağrısını kazanmıştım oradan hediye çeki gelecekti. Petrol ofisi birz geç yolladı ama beni uğraşırmadan yolladılar.
Problem yaşayacağınızı zannetmiyorum.
teşekkürler daha öncede blackberry kazandım gene bu site vasıtasıyla gene bir proje yarışmasında. bu 6.büyük proje fikir slogan yarışması ödülüm. yollayacakları konusunda şüphem yok.ben isimleri karıştırdıkları konusunda endişeliydim.ama sorun halloldu.aynı firmanın 2 projesi var.öteki yarışmayı kazananın birincisiyle benimkini karıştırmışlar.neticede ödülü kazandım şimdi süresini bekliyorum.sonucu 5 ayda açıkladılar.para ne zaman yatar kim bilir
tebrikler güle güle harca
hep fakeler kazanıyor boyle yarışmaları
hep fakeler kazanıyor boyle yarışmaları
beyin bedava evlat,varsa sende kullan

hayatımda çeklişten tek bir ödül akzanmadım büyük. 7 yaşımdan beri katılmadığım kampanya kumpanya çekiliş kalmadı.tek bir ödül çıkmadı.18 yaşıma kadar.annem ve babmın adıyla.18 den itibarende kendi adımla katıldım çekilişlere.25 yıldır 1 çekiliş ödülü dahi çıkmadı.
kazandığım büyük ödüllerin hepsi slogan,fikir,froje,hikaye tarzı zekamla kazandığım şeyler

böyle fakeye can kurban
tebrikler eyefive iyi günlerde harca inşallah
sağol tospik bakalım bu gece kamuflaj var send evarmısın.sırf merakımdan izleyeceğim

@esmanur sağol darısı kazanamayanlara inşallah amin