benim yorumalrımı silen modlar neden bu arkadaşlarınkini silmez? kim haklı kim haksız tüm forum biliyor ama modlar o yönde davranmıyor lütfen ama, bu adamlara prim vermeyin....
benim yorumalrımı silen modlar neden bu arkadaşlarınkini silmez? kim haklı kim haksız tüm forum biliyor ama modlar o yönde davranmıyor lütfen ama, bu adamlara prim vermeyin....
ne yazdıgımıza dikkat etmeliyiz.
Kazanan arkadaşlara tebrikler.
Kampanyayı görmüşler, katılmışlar ve kazanmışlar.
Helal olsun.
Bu kampanyada forumda yayınlanmadı yanlış hatırlamıyorsam.
Benzer kampanyalarda -(forumda yayınlanmayan) yorum yazan;
winston,
piacio,
ayan
Bu kampanya ile yorumlarınızı bekliyorum
Ad-Soyad: Yaşar Zöğ
Memleketi: Mersin
İkamet ettiği yer: Bursa
komiklikler diye bir bölüm açsınlar senide orada mod olarak yetkilendirsinler olurmu tosunum
buradan neyin ne olduğunu görüyorum ben Yaşar Zöğ adres vermene gerek yok elimle koymuş gibi bulurum zaten seni lazım olduktan sonra ama zihniyetine bakarak senin tarzındaki insanlara ihtiyaç duymayacağım kesin.
Hocam neyin kafasını yasıyorsunuz siz, tarzınız hic hoş degil arkadasın yanlışı bile olsa bu sekilde hitap etme hakkını nerden buluyorsunuz? Kaldıki millete laf soyliyeceginize kadar sizin ne faydanız olmus foruma?
kafamı yaşasan kafana sıkarsın coca cola kardeş benim foruma bir faydam olmadığı doğrudur forumda aktif bir kullanıcı olmadığım gerçeğinide gizleyecek değilim katıldığım kampanyalara forumdan edindiğim bilgilerle yada birilerinin ağzından laf almak gibi ucuz küçük oyunlarla kendi menfaatim doğrultusunda hareket etmiş olmamda mümkün değil isolayn adli üyemiz diazemin kampanyayı duyurması neticesinde hediye kazanmış demekki faydası dokunmuş eğer kampanyayı açıklama tarihinden önce öğrenip buna rağmen bilgi paylaşımı yapmamışsa buda kendisinin vicdani sorumluluğudur benim gördüğüm kadarıyla böyle bir fiiliyat içerisine girişmemiş sonuçlarda daha farklı bir netice olurdu eğer öyle olsaydı yanlışsam benim yanlışım uslubumu daha farklı yansıtabilirim ama ben yerimi bilirim forumda aktif olabilen bir üye olsaydım bu söylediklerim söyleyeceklerimin binde biri olurdu.
avukatı da geldi işte 
hehe DM'den yazdıklarımıza da dikkat edeceğiz Ayan..
avukatı da geldi işte 
Bir bayanla bile nasıl konuşcağınızı bilmiyorsunuz bende ekran görüntüsünü ilgili yöneticiye attım.
Konuyu kilitliyorum. Tartışmak istiyorsanız farklı mecralarda tartışabilirsiniz.
Tebrik eden butun arkadaşlara cok tesekkur ederim.. Bugun benim icin cok özel bir gundu o yuzden yazamadim bisey su ana kadar.Kendimin bile hayal edemiycegi kadar kazandim cok supper oldu benim icin.Cok cok tesekurler yeniden..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin@isolayn @erkan42 tebrikler.. @isolayn yedektende almani isterdim ama cok zor gibi dostum..