0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinetide 4 gidiyor 20 garantisi yok ..patos 2 gidiyor (gece gönderirsen) 10 garantisi var.. yani bana hiç 10 çıkmamazlık olmadı .. bence daha fazla iyi ama patosda 2 lira bir cipsi ucuza satılan yer varsada ben bilmiyorum
etide 4 gidiyor 20 garantisi yok ..patos 2 gidiyor (gece gönderirsen) 10 garantisi var.. yani bana hiç 10 çıkmamazlık olmadı .. bence daha fazla
NOT: bu kampanyadaki kontörleri belli kişiler kazanıyor bilginize yani ratsansal diye bir kural yok aslında! çünkü kazanım zamanı hep aynı!!! önemli olan tek şey kazanım zamanını yakalamaktır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinetide 4 gidiyor 20 garantisi yok ..patos 2 gidiyor (gece gönderirsen) 10 garantisi var.. yani bana hiç 10 çıkmamazlık olmadı .. bence daha fazla iyi ama patosda 2 lira bir cipsi ucuza satılan yer varsada ben bilmiyorumo konuda haklısın .. ama ben 65 kr ye aldıqım için sorun yok : ) kek 40 kr fark 25 kr işte : )
kipadan (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkipadan (:kipa ankarada var ama bana uzak gittiğim zaman 20 liralık alır depolarım eve
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkipadan (:kipa ankarada var ama bana uzak gittiğim zaman 20 liralık alır depolarım evebencede al ordada 65 kr dir heralde :s son 9 günün