Gönderen Konu: Forum Mersin  (Okunma sayısı 973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Forum Mersin
« : 19 Eylül 2012, 15:11:54 »
Okullar açıldı, Külyutmaz ile sınavlar başladı! Külyutmaz'ı alt edebileceğine inanıyorsan hemen tıkla, Forum Mersin Mudo mağazası ve Playbowling'den hediye çekini kap! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Forum Mersin
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2012, 09:28:27 »
diğer forumlarda da varmış aynı yarışma

Çevrimdışı nesedmrc

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans, hazırlıkla fırsatın karşılaştğı köşe başıdır
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2012, 10:37:35 »
Aydın Forum'da bulamadım aynı yarışmayı
Şans, hazırlıkla fırsatın karşılaştğı köşe başıdır

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2012, 11:17:35 »
aydın ve denizli harici. ama onlarda da başlar sanırım.

Çevrimdışı nesedmrc

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans, hazırlıkla fırsatın karşılaştğı köşe başıdır
« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2012, 11:24:49 »
anladım tşkler  ;)
Şans, hazırlıkla fırsatın karşılaştğı köşe başıdır

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2012, 14:02:36 »
Dijital ajans Krombera’nın Forum Alışveriş Merkezleri için geliştirdiği Facebook oyunu ‘Külyutmaz ile Bütünleme Sınavı’ hem eğlendiriyor hem hediye kazandırıyor. Oyunda amaç, sınav sırasında Külyutmaz Hoca’ya yakalanmadan, sıra altındaki kitaptan yardım alarak sınav kağıdına mümkün olduğunca çok şey yazmak.

Dijital ajans Krombera’nın Türkiye çapındaki 7 farklı Forum Alışveriş Merkezi için hayata geçirdiği Facebook oyunu “Külyutmaz ile Bütünleme Sınavı”, oyuncuların eğlenceli ve heyecanlı dakikalar geçirirken hediye kazanmalarını da sağlıyor.

“Külyutmaz ile Bütünleme Sınavı”nda amaç, sınav sırasında masasında gazete okuyan Külyutmaz Hoca’ya belli etmeden, kitaptan ‘yardım’ alabilmek. Forum İstanbul, Forum Ankara Outlet, Forum Kayseri, Forum Trabzon, Forum Mersin, Forum Bornova ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezleri’nin Facebook sayfalarından ulaşılabilen oyunda, sınav süresi içinde Külyutmaz’a yakalanmadan sınav kağıdına mümkün olduğunca çok şey yazabilenler daha yüksek not alıyor.

Dört hafta boyunca devam edecek oyunda, her hafta sıralamada en yüksek not ortalamasına sahip olarak birinciliği elde eden oyuncular, Forum Alışveriş Merkezleri’nden çeşitli hediyeler kazanıyor.
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.