Gönderen Konu: Ücretsiz hacking kursu isteyenler buraya  (Okunma sayısı 1769 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
Ücretsiz hacking kursu isteyenler buraya
« : 06 Haziran 2009, 21:54:14 »
Hack, hacker, hacking ve ethical hacking. Bu kavramlara aşinaysanız ve kendinizi ethical hacking hakkında geliştirmek istiyorsanız kolayca ve ücretsiz bir şekilde bu eğitimi alabilirsiniz, nasıl mı?

Kampanya ShiftDelete.Net ile AcademyTech işbirliğiyle gerçekleşiyor. Siteye giriyorsunuz, forumlardaki “Hangi eğitimi almayı istiyorsunuz?” sorusunu yanıtlıyorsunuz ve Ethical Hacking eğitimine hak kazanıyorsunuz. Ethical Hacking nedir diyenlere katılım linklerini vermeden bir özet bilgi geçelim.

Verilecek Ethical Hacking eğitimi, katılımcılara başlangıç seviyesinden itibaren güncel olarak kullanmakta oldukları sistemleri hakkında detaylı bilgiler veriyor. Öğrenciler, koruma çemberleri hakkında detaylı bilgiye sahip olduklarında kendi sistemlerine saldırılarda bulunuyor ve testler yapıyor. Bu sayede dışarıdan gelen ataklarda ne ile karşılaşacaklarını da öğrenmiş oluyor. Yani özetle Ethical Hacking için yasal yollarla kendinizi internetten gelebilecek saldırılara karşı savunma diyebiliriz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KATILIM BİLGİLERİ

Kampanya sadece İstanbul’daki AcademyTech merkezleri için geçerli. Bu yüzden başka bir şehirdeyseniz katılımınız sonrasında size gönderilecek tarih, saat ve yer bilgilerine uygun olarak İstanbul’da bulunmanız gerekiyor. Bu ödüllü anket dün (2 Haziran 2009) başladı ve 6 gün daha devam edecek.

-> Bu alanda kendimi geliştirmek istiyordum, işte aradığım eğitim fırsatı diyorsan durma, katılKAZAN!..

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: Ücretsiz hacking kursu isteyenler buraya
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2009, 09:06:17 »
tesekkurler ben ankete tıkladığımda gecersiz konu diyor yapabilen bir arkadaş varmı?

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
Ynt: Ücretsiz hacking kursu isteyenler buraya
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2009, 22:53:58 »
Off tam aradığım fırsat. zaten ben bu yolda yavaş adımlarla ilerlemekteyim. zaten okullarda bitiyor.  Trabzondayım ama giderim İstanbula ne olcak sanki :D

Çok saoll..    İnşallah kazanırım :D