-
Gönderen:
semix
06 Tem, 2012 00:24
-
bu kampanyaya şahibe karıştı gelsede katılmam bu saatten sonra
-
Gönderen:
yesilyayla
06 Tem, 2012 00:24
-
ucuz ucuz aldık kolaları,şimdi kupon gelsin diye beklıyoruz
-
Gönderen:
ayan
07 Tem, 2012 12:59
-
şifre kart yok dedi sordum 2 yere...
-
Gönderen:
zeffina
07 Tem, 2012 21:21
-
bu kampanyayla ilgili şikayet yazdım kartların hala gelmediğini,böyle bir kampanya olacaksa ilk günden kartların müşteri hizmetlerine verilmesi gerektiğini yazdım hiç bir cevap gelmedi.Herhalde tv çıkacak kişiler belli.
-
Gönderen:
diazem
13 Tem, 2012 08:11
-
Cok sıkıntılı bir kampanya oldu.Bulunamayan kartlar.ya birileri topladi yada bisey oldu.Sonrasinda sistemdeki arızalar.Sifre gittikten sonra tebrik mesaji ardindan gelen daha once kullanilmis mesajları.Oturup sonuc bekliycez artik..
-
Gönderen:
anvil
13 Tem, 2012 13:10
-
evet ilk gönderdiğim şifrelerde tebrikler mesajı gelmemişti, dün gönderdiklerimde geldi. dedim diğerleri gitmedi mi acaba. tekrar gönderdim, daha önce bu şifreyle katılım olmuş dedi.
işin ilginci bir kampanya yapıyolar ama hiçbiryerde reklamı yok. bakalım sonuç ne olacak.
-
Gönderen:
cocacola
13 Tem, 2012 13:55
-
Bu kampanyanın sonucları ne zaman acıklanacak acaba
-
Gönderen:
cocacola
13 Tem, 2012 14:15
-
Ankarada heryerde vardı afişler, hatta bazı kipalarda kart bitmişti bile, ben katılımın yüksek olacagını düsünüyorum
-
Gönderen:
diazem
13 Tem, 2012 14:34
-
Her yer afis doluydu burdada 1 aylik kampanya ayrica katilim cok olucak bu sefer bence.Bende ona gore katildim ya hayirlisi artik.17 si cekilis 20 si radikalde.Sabah cebimden sifre cikti gene unutulmus oda hayir olsun bakalim.
-
Gönderen:
TWETTY
15 Tem, 2012 01:13
-
Bursadaki Kipaya uzun süre kart gelmedi. Ben inatla takip ettim, Kampanyanın bitmesine 1 hafta kala kartlar geldi ve hemen kartları alıp çekilişe katıldım.
(Eğer bana çıkarsa)
Birileri "Biz katılım kartı bulamadık-kart yoktu yine kazanmış bu nasıl iş" diye düşünüp suizan da bulunmasınlar diye Çekiliş yapılmadan ve sonuçları açıklanmadan önce, Alışveriş fişlerinin ve çok miktarda katılım kartının resmini buradan yayınlıyayım dedim. 15 Temmuz 2012.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin