Gönderen Konu: Fanta / Oynabar Sonuçları  (Okunma sayısı 27995 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Ynt: Fanta / Oynabar Sonuçları
« Yanıtla #170 : 28 Temmuz 2009, 15:56:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
teşekkürler arkadaşlar.  :D  bu arada fantanın iletişim numarası olan var mı ya, tatile çıkacaz, adres değişikliği yapmam gerekiyor :-\

0212 212 40 30  ;) yada Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  ;)

arkadaşlar çok iyisiniz, bu forumu bu yüzden çok seviyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Ha bu arada kayserilimm kampanya ya Fanta karışmıyor sana verdiğim bilgiler o çekilişi yapan ajansın numarası ve bilgi e-mail'i hertürlü yardım ediyorlar ve attığın maile neredeyse hemen yanıt veriyorlar  ;) yardımcı olabiliyorsak ne mutlu  :D

unutmadan ayrıntılı bilgi şuarada : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

çok yardımcı oldun. teşekkürler sielanmucuk. aradım, zaten gelen postada hediyenin gönderilmesini istediğin adresi belirtmemiz gerekiyormuş. bu arada bugün postaya vermişler, sanırım cumaya kadar gelir.   :)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #171 : 28 Temmuz 2009, 16:00:44 »
Eveeet bir yarışmanın sonuna birlikte ulaştık , forumumuzdan güzel şeyler kazananlar oldu  ;)

Kayserilimm uzatıyorum hep ama bir bilgi daha veriyim :D bu sadece benim başıma gelmedi daha doğrusu hazırlıklı olman için söylüyorum , eğer gereken sürede posta gelmezse ajansa bu durum hakkında bir e-mail yolla , sana mail olarak bir word dosyası yolluyorlar onun yazıcıdan çıktısını alıp işlerini öyle halledebiliyorsun yani illa postanın gelmesi gerekmiyor , eğer posta gecikir veya gelmezse bu yöntemi uygula sonra yedeklere kaptırma :D  bide riske atmaman için belgeleri kargo ile yolla yurtiçi kargo ile yolladım ben , aynı zamanda internet üzerinden kargomuda takip ettim gönül rahatlığıyla ulaştığını gördüm  :D neyse tekrar tebrik ederim kafana takılan olursa yine  paylaşırsın yardımcı oluruz  ;)

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #172 : 28 Temmuz 2009, 16:06:32 »
Eveeet bir yarışmanın sonuna birlikte ulaştık , forumumuzdan güzel şeyler kazananlar oldu  ;)

Kayserilimm uzatıyorum hep ama bir bilgi daha veriyim :D bu sadece benim başıma gelmedi daha doğrusu hazırlıklı olman için söylüyorum , eğer gereken sürede posta gelmezse ajansa bu durum hakkında bir e-mail yolla , sana mail olarak bir word dosyası yolluyorlar onun yazıcıdan çıktısını alıp işlerini öyle halledebiliyorsun yani illa postanın gelmesi gerekmiyor , eğer posta gecikir veya gelmezse bu yöntemi uygula sonra yedeklere kaptırma :D  bide riske atmaman için belgeleri kargo ile yolla yurtiçi kargo ile yolladım ben , aynı zamanda internet üzerinden kargomuda takip ettim gönül rahatlığıyla ulaştığını gördüm  :D neyse tekrar tebrik ederim kafana takılan olursa yine  paylaşırsın yardımcı oluruz  ;)

haklısın, böyle şans insana bir kere güler  :D ptt ye pek güvenim yok zaten, kargoyla göndereceğim.

yardımların için tekrardan teşekkür ederim sielanmucuk. sıkıntı olursa sana ulaşırım  ;)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #173 : 28 Temmuz 2009, 16:12:12 »
arkadaşlar ben posta ile yolladım psp kazandığımdan 2 gün sonra telefon ettim ellerine ulaşmıştı.ne olur ne olmaz diye fotokopi çekmiştim ihbarnameyi ama gerek kalmadı 3 gün sonra da aras kargoyla geldi.müzik setinde aynısını yapacağım gelsin ama son gönderim tarihine bakın derim

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 28 Temmuz 2009, 16:19:42 »
arkadaşlar ben posta ile yolladım psp kazandığımdan 2 gün sonra telefon ettim ellerine ulaşmıştı.ne olur ne olmaz diye fotokopi çekmiştim ihbarnameyi ama gerek kalmadı 3 gün sonra da aras kargoyla geldi.müzik setinde aynısını yapacağım gelsin ama son gönderim tarihine bakın derim
ya postayla sıkıntılı oluyor. bazen çok geç gidebiliyor. onun için kargoyla göndermeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #175 : 28 Temmuz 2009, 16:24:21 »

Valla şöyle diyim , u2 'nin bana gönderdiği posta çok geç geldi yani bitime neredeyse 4 gün filan kalmıştı , hatta en güzel şöyle anlatılır , ben 6.hafta kazananıyım ama 7. hafta kazananı olan semihe posta geldi ama bana hala gelmedi , ne olursa olsun posta risk işi bence , kargoya veriyorsun 1 günde bilemedin 2 günde orada , yurtiçi'nin veritabanında u2 kayıtlıymış zaten gönderdiğinde en kısa sürede iletiyorlar daha avantajlı ve sanırım fiyatta hemen hemen aynı .

not :  (yurtiçi ile kâr ortaklığım filan yok )

:D :D  :D :D

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #176 : 28 Temmuz 2009, 16:42:18 »

Valla şöyle diyim , u2 'nin bana gönderdiği posta çok geç geldi yani bitime neredeyse 4 gün filan kalmıştı , hatta en güzel şöyle anlatılır , ben 6.hafta kazananıyım ama 7. hafta kazananı olan semihe posta geldi ama bana hala gelmedi , ne olursa olsun posta risk işi bence , kargoya veriyorsun 1 günde bilemedin 2 günde orada , yurtiçi'nin veritabanında u2 kayıtlıymış zaten gönderdiğinde en kısa sürede iletiyorlar daha avantajlı ve sanırım fiyatta hemen hemen aynı .

not :  (yurtiçi ile kâr ortaklığım filan yok )

:D :D  :D :D

hemfikiriz sielanmucuk  :D
askerdeyken iyi biliyorum, tam 1 ayda gelmişti mektup  ;D
o yüzden postaya pek güvenim yok  :)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #177 : 28 Temmuz 2009, 17:10:24 »

not :  (yurtiçi ile kâr ortaklığım filan yok )

:D :D  :D :D

hemfikiriz sielanmucuk  :D
askerdeyken iyi biliyorum, tam 1 ayda gelmişti mektup  ;D
o yüzden postaya pek güvenim yok  :)

benim eşime askerdeyken gönderdiğim mektup 3 senedir hala yok..:))

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #178 : 28 Temmuz 2009, 17:15:50 »
 ;D oda iyiymiş ya,  :D :D

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #179 : 28 Temmuz 2009, 19:55:55 »
ahh ah 4 . hafta yedek talıhleler ıcındeydım malesef asıl talıhlı cıkmıs  keske tatılde falan olsada  ulasılmasa dıye ne cok ıstemısdım ama olmadıı  :'( :'( :'(  cok ıcıme oturdu hıc cıkmasa bundan ıyıydı  neyse  mektup dıyınce yorum yapamadan gecemıcem posta pek guvenılır olmuyor ama esım askerdeyken ıst den mardıne aps yolluyordum 1 haftada gıdıyordu bırgun normal  postayla gondedım abartmıyorum 3 gunde gıttı   ;D ;D ;D