Gönderen Konu: justplay  (Okunma sayısı 3704 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: justplay
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2012, 15:31:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
mikrodalgayı da abim kazanmış.ama önceden söz verdirtmiştim ne çıkarsa bana vericeksin diye :) içime mi doğmuş ne :))

vermez abin senin  :D ne kısmetli adammış ya maşallah  ;D neye katılsa kazanıyor adam  ;D

şimdi baktım bonuslar yanmmaış.katılmayı unuttum ama neyseki bonuslar sıfırlanmamış.başka kampanyaya  artık  ;D
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2012, 15:34:34 Gönderen: eyefive »
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2012, 15:33:55 »
mikrodalgayı da abim kazanmış.ama önceden söz verdirtmiştim ne çıkarsa bana vericeksin diye :) içime mi doğmuş ne :))

vermez abin senin  :D ne kısmetli adammış ya maşallah  ;D neye katılsa kazanıyor adam  ;D

daha sonuçlar belli olmadan önce dedim 'bak ordan bişey kazanırsan kesin benim tamam mı' dedim.biraz mırın kırın etmişti,az önce aradı 'mikrodalgayı kazanmışım firma aradı' dedi. :)) şimdi facebooka baktım açıklanmış tüm liste  :))
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2012, 15:36:14 »
yalnız katılım sayısına baktınız mı? şaka gibi 359.145 iştirakçi katılmıştır yazıyor
izgim

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2012, 15:37:12 »
tebrikler  ;)
lonesome cowboy

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2012, 15:40:42 »
tbrkler  :D
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı guvenkoksal

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • ... karada değil, ya dalışta yada atlayışta ...
    • facebook.com/guvenkoksal41
« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2012, 16:13:13 »
Just Play'e ne oldu bilen var mı?

Siteye her gün giriyorum bir hareket yok. Sonuç açıklanması gereken yarışma kaldı diye hatırlıyorum bilgisi olan var mı?
"Ya Rabbi! Yalnız sana ibadet eder ancak senden yardım dileriz. Bize doğru yolu göster." Fatiha Suresi 5-6

Çevrimdışı arenat

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2012, 17:00:50 »
kazananlar açıklanmıştı..

"İleti gönderilirken şu hatalar oluştu:
Link göndermeniz için uygun kriterlere sahip değilsiniz, lütfen biraz daha foruma katkıda bulunun..."  mesakımda link yayınlama iznim yokmuş...  >:(  (yeni kampanya bulmuştum onuda yayınlayamıyorum yetkim olmadığından bende bekliyorum..) böyle bir hata verdiğiniden link yapıştıramıyorum ama bu site ve sitesinde aratırsan bulursun.