Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinkonuyu arattım ama bulamadım varsa silinebilir.
kazananları kopyalayamadım.
işin ilginci kazananlardan noter onaylı belge istiyorlar sanki milyarlık hediye vermiş gibi.bunca yıldır ilk kez böyle bişi gördüm
noter onaylı belgemi

ödülü aldık diyemi? hem bu noterin masrafı yokmu 30 liralık şey için bide noterlemi uğraşcaz

onların olsun ödülleri
Bende açılmadı sonuçlar.
sanırım uygulamaya katılanlar açıyor sonuç için sayfayı.linkte açılan sayfada balonların oldugu yer var orda kazananlar yazıyor.1.olan üniversite kazananları ve normal sıralamada kazananlar.kopyalayamadım malesef
Yarışma rezillikten başka birşey değildi hiçbir inceleme yapilmadan direk olduğu gibi sonucu yayınladılar ne diye 2-3 gün bekledilerse biz safız ya
Yarışma rezillikten başka birşey değildi hiçbir inceleme yapilmadan direk olduğu gibi sonucu yayınladılar ne diye 2-3 gün bekledilerse biz safız ya 
aynen katılıyorum.ayrıca bu noter muhabbetide saçmalığın en büyüğü ilk sıralara neysede alt sıralardan noter onayı istemeleri tuhaf.ayrıca alınmayan ödül için yedeğede geçilmeyecekmiş.öğrenci adamda para ne gezerki notere gidip bi ton masraf yapsın.hediyeler kendilerine kalsın die yapıo çakallar
evet ben de sordum belgemı gonderdım dıyelım benden oncekıler belge gondermezse ben ust sıradakı hedıyeyı alabılecekmıyım dıye bısey demedıler
evet ben de sordum belgemı gonderdım dıyelım benden oncekıler belge gondermezse ben ust sıradakı hedıyeyı alabılecekmıyım dıye bısey demedıler
canm telefonla bilgi aldık biz resimlere göre eleme yapılacakmış ve elenelerinde hediyesini almayalanlarında hakları bi alta geçemeyecekmiş bunların derdi eleme ile noterle millete hediyeyi vermeyip üstüne yatmak