0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingözlüğüm geldii tam oldu vallahi yüzüme cnm nasıl sitede göründüğü gibi mi gözlük? merak ediyorum bende alcamda sanal kart yapıp, bi türlü cesaret edemedim.
gözlüğüm geldii tam oldu vallahi yüzüme
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingözlüğüm geldii tam oldu vallahi yüzüme cnm nasıl sitede göründüğü gibi mi gözlük? merak ediyorum bende alcamda sanal kart yapıp, bi türlü cesaret edemedim.evet gayet güzel çizik falan da yok ben beğendim foto çekebilirsem koyucam
İşte aldığım gözlükLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşte aldığım gözlükbeğendim canım çok güzel. teşekkür ederim resim için....hemen alıyorum bende teşekkür ederim canım Yüzüme genelde olmaz benim gözlükler ama bu oldu ona da sevindim
İşte aldığım gözlükbeğendim canım çok güzel. teşekkür ederim resim için....hemen alıyorum bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşte aldığım gözlükLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeğendim canım çok güzel. teşekkür ederim resim için....hemen alıyorum bende
dün Jump bot almıstım bugun geldi cook güzel yaa iyi ki almısım