Yarışma Başlıyor!
Uzun zamandır ilgiyle beklenen Barbie Stardoll Bebekler Toyzz Shop’un renkli dünyasında yerini aldı. 6 farklı çeşidi bulunan bebeklere yakında 2 bebek daha eklenecek.
Bugünün sorusu : Barbie Stardoll Bebeklerden Modanın Yıldızı isimli bebeklerin ürün kodu nedir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin dan bulabileceğiniz sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mail adresine gönderen 4-91-156-255-399. kişiye Barbie Stardoll Bebek hediye.
Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.
Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
konuyu bulamadım açıksa silinebilir
Ürün Kodu T000W2915 cevabınız doğru
Bugünün şanslı kazananları : Fevza Kuvel – Nuriye Temiz – Semiha Karaman – Sakime Mehmet Alp - Ahmet Tuba’yı tebrik ederiz.
Nihayet bu firmadan birşey kazanabildim
tebrikler

ben kaçırmışım hiç farkında değilim yine

hep bir barbi bebeğim olsun istemişimdir. barbi bebeği olmadan büyüyen tek kız çocuğu benimdir heralde
mustafa bey tebrikler inş bende kazanırım bu firmadan bişey
mustafa bey tebrikler inş bende kazanırım bu firmadan bişey

Teşekkür ederim Osman bey,kızlar 2 tane olunca bir tane daha almak şart oldu.Yoksa olanı da ilk kavgada parçalarlar.