0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benmkine de yüklendi son kullanım tarihi aynı fakat 50 tl üzeri alışverişler için geçerli..sizin öyle değilmi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmkine de yüklendi son kullanım tarihi aynı fakat 50 tl üzeri alışverişler için geçerli..sizin öyle değilmi ?bilmem kontrol etmedim sadece 20 tl hediye çeki yazıyor.herhangi bir açıklamada yapılmamış.siz denedinizmi aceba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmkine de yüklendi son kullanım tarihi aynı fakat 50 tl üzeri alışverişler için geçerli..sizin öyle değilmi ?bilmem kontrol etmedim sadece 20 tl hediye çeki yazıyor.herhangi bir açıklamada yapılmamış.siz denedinizmi aceba?mailde hemen alt tarafta çok küçük bir yazı var 50tl ve üzeri alışverişlerde geçerli diye muhtemelen sizin de öyledir...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmkine de yüklendi son kullanım tarihi aynı fakat 50 tl üzeri alışverişler için geçerli..sizin öyle değilmi ?bilmem kontrol etmedim sadece 20 tl hediye çeki yazıyor.herhangi bir açıklamada yapılmamış.siz denedinizmi aceba?mailde hemen alt tarafta çok küçük bir yazı var 50tl ve üzeri alışverişlerde geçerli diye muhtemelen sizin de öyledir...evet şimdi gördüm.öyle yazıyor.dikkat etmemiştim.bi işe yaramaz ozaman ..boşa sevinmişim:(((