Bu konunun amacı destek istemektir. Benim verceğim ödül sadece bahane.
Arkadaşlar Airstar adlı yarışmada gönderdiğim videoya 5 puan vererek bana destek olan arkadaşlar arasından 4 kişiye toplam 150 lira vereceğim.
2 dk nızı almayacaktır. Aşağıdaki linke girip üye olup mail adresinize gelen aktivasyon linkine tıkladıktan sonra linke girip 5 puan vereceksiniz. Farklı mail adresiyle farklı üyelik alıp katılım hakkınızı artırabilirsiniz isterseniz(İki veya daha fazla üyelik alırken modemi resetlemeyi unutmayın). 12 Haziran 17:30 a kadar.
Airstar Chuck_Berry
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinArkadaşlar desteğe ihtiyacım var. 2 dakkanızı benden esirgemeyin lütfen. Nasılsa birileri puan verir ben vermesemde olur demeyin herkesin desteğine ihtiyacım var. Ödül dağıtmamın tek nedeni arkadaşları teşvik etmek. Destek olup çekilişe katılmak istemeyebilirsiniz. Ben istemem derseniz eğer. Kazandığınız taktirde sizin adınıza bir vakfa veya hayır kurumuna bağış da yapabilirim. Makbuzuda size gönderirim.
Arkadaşlar puanı verdikten sonra son durumu burdan belirtinki listeye sizide ekleyeyim.
Örneğin:
Puanını verdim. 45 puan oldun
diyebilirsiniz.
ÖDÜLLER1 Kişiye 60 tl
1 kişiye 40 tl
1 kişiye 30 tl
1 kişiye 20 tl
ÇEKİLİŞ LİSTESİ
1.janeozlem
2.cangz
3.sarpimoleni
4.tılsım x3
5.deliefe06 x2
6.canan10 x4
7.dilekaygun
8.haktanbugra x3
9.esra85 x3
10.pink
11.deniz28
12. masal
13.yucel x6
14._Hatice_
15.fwv
16.cadi x2
17.balpötüşü
18.LeadRi61
19.gülom
20.jade
21.denizkızı
22.medilayn
23.omeremre87
24.miralay
25.cemrem
26.mt93
27.ZApToR
28.nyz09
29.marsmelow
30.¢яєαтσя
31.
32.
33.
34.
Not: Arkadaşlar bu çekilişi çeşitli nedenlerden dolayı noter huzurunda yapamıyorum. Çekilişi videoya da çekeceğim aklınızda herhangi bir şüphe olmasın. Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde de yapabilirim. Forumda güvendiğiniz bir mod da yapabilir çekilişi. Benim kazandığım ödül elime ulaştığı zaman bende arkadaşa hediyelesinii gönderirim.
Hediyeyi videomun birinci gelmesi halinde dağıtacağım...