başlığa bak direk balca gelsın der gibi oldum

efendim ben hep kiloluydum...hatta eski bir aikidocu olarak hocalarım bile şaşırırdı...lisedeyken 50 beden giyiyordum

lisedeyken Ankara ekibi bilir hep Gürel'den alabilirdik kıyafetlerimizi.Bir genç kızdan bahsediyorum dikkat çekerim.
2005 te çok üzücü bir olay yaşadım ki çoğunuz bilir 90lardaki kilom sadece üzüntüden 70lere düştü. 1 aylık kısa bir sürede. Sonra ise o kiloyu tabiki almadım ama kilolu denecek halde kaldım.
Aikidoya devam ediyordum hep ben.2009 da ise okulda düştüm ayağım 5 yerinden kırıldı 2 platın,çivi ve pul takıldı.Benimde aikido sayfam kapandı. Sonra 70lerden bir anda yeniden 80lere doğru çıktım.Stres,okulun zorluğu,evdeki kasvetli hava filan falan.
Mezun olduk iş derdi bu sefer...Daha sonra gizli guatr problemim ortaya çıktı. İşe girdik bu sefer çalışanlar bilir özel sektörde pek de düzgün bişeyler yiyemezsin. Kaldım 77-78 lerde.
Bu sene başında 74-75 dim! Sonra müdürün entelliğiyle dukana başladım! Amanın o ne zor diyettir öyle! O nedir öyle.4 günde 4 kg verdim ama ömrumden ömür gitti bir de migren ataklarım arttı.Daha sonra kuzenım bişey gönderdi şimdi onunla devam ediyorum! 8 kg verdim!

Haaaa arada bozdum akılsız gibi ama devam ediyorum hala

En birincisi porsiyonlarınızı küçültün

Siret harika şeyler yazmış bu arada:)
Bir de benim karışımım var

Bir limon, 4 parça kuru tarçın, 2 elma, 4-5 yaprak defne, kiraz sapı...Minik bir demliğe koyup kaynatın:) 2 günde bir bunu için

)
42-44 gyen ben şu an 40 giyiyorum

Bir bayan için fazla dürüst bir yazı oldu