0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşasınnnnnnnn kazandımtebrikler nilgün hanım benim gibi kazanamayan brinin kazanmasına sevindim banada dua edin bende kazanayım teşekkürler inş kazanırsın bugün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşasınnnnnnnn kazandımtebrikler nilgün hanım benim gibi kazanamayan brinin kazanmasına sevindim banada dua edin bende kazanayım
yaşasınnnnnnnn kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşasınnnnnnnn kazandımtebrikler nilgün hanım benim gibi kazanamayan brinin kazanmasına sevindim banada dua edin bende kazanayım teşekkürler inş kazanırsın bugün evet ya saolun çok teşekkürler tebrikler ben demiştim dua etmiştim bak
3 oldu benim ..İyi iyi memleket iyiye gidiyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 oldu benim ..İyi iyi memleket iyiye gidiyor..tatildesin kazandıklarını alayım diycem ama 1 tane de ben kazandım bol şans herkese