0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 de bana ait etti 100 tl ..birleşirse playstation falan alırım artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin12 de bana ait etti 100 tl ..birleşirse playstation falan alırım artık tbrkler şimdiden 2 oldu hiç uğraşmayalım bari bu şans varken sende
piuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusevincimi nasıl ifade ediceğimi şaşırdım mutlu son kazandıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusevincimi nasıl ifade ediceğimi şaşırdım mutlu son kazandıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmvay be sen dahi kazandın bak görüyon mu tebrikkler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusevincimi nasıl ifade ediceğimi şaşırdım mutlu son kazandıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmvay be sen dahi kazandın bak görüyon mu tebrikkler niye ''sen dahi'' ben iyi bi kampanyacı değilmiyim onumu demek istiyosun sen yokken biz vardık buralarda sen giderken biz dönüyoduk
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusevincimi nasıl ifade ediceğimi şaşırdım mutlu son kazandıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmvay be sen dahi kazandın bak görüyon mu tebrikkler niye ''sen dahi'' ben iyi bi kampanyacı değilmiyim onumu demek istiyosun sen yokken biz vardık buralarda sen giderken biz dönüyoduk oo sen nerden anladın lafı kazanamıyordun kazandın demek istedim osman yaşar sen misin