0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 91.şimdi geldi.4 çekim var birleşiyor mu acaba?eskişehirde birleşiyor.eskişehirin ayrıcalığı ne?Sizin olmanız mı? Ben başka bir şekilde anladım canım.Kusura bakma.bilmem belki.. bugün denedim birleştirdiler.. heryerde birleştiğini idaa edemem bazen insanlar çok ters olabiliyor birleşsede birleştirmiyor. ben genel konuşmak istemediğim için öyle söylüyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 91.şimdi geldi.4 çekim var birleşiyor mu acaba?eskişehirde birleşiyor.eskişehirin ayrıcalığı ne?Sizin olmanız mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 91.şimdi geldi.4 çekim var birleşiyor mu acaba?eskişehirde birleşiyor.
benim 91.şimdi geldi.4 çekim var birleşiyor mu acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 91.şimdi geldi.4 çekim var birleşiyor mu acaba?eskişehirde birleşiyor.eskişehirin ayrıcalığı ne?Sizin olmanız mı?bilmem belki.. bugün denedim birleştirdiler.. heryerde birleştiğini idaa edemem bazen insanlar çok ters olabiliyor birleşsede birleştirmiyor. ben genel konuşmak istemediğim için öyle söylüyorum.
Galiba zorlarına gidiyo bazılarının. cebinden veriyomuş gibi davranıyolar. Burda Birleşmezse mağaza mağaza dolaşırım. Tüm istanbulu
Ben çekleri bitiştirip öyle gidicem mağazaya.İpad mi alsam iphone mu alsam ikisinide mi alsam ? Şaştım kaldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen çekleri bitiştirip öyle gidicem mağazaya.İpad mi alsam iphone mu alsam ikisinide mi alsam ? Şaştım kaldımiphone var mı ya ipad vardı da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGaliba zorlarına gidiyo bazılarının. cebinden veriyomuş gibi davranıyolar. Burda Birleşmezse mağaza mağaza dolaşırım. Tüm istanbulu eskişehir kfc vermemişti bize .. şikayet ettik facebooktan sonra alabilmiştik. adam bir kibarlaşmıştıki bir patateste fazladan vermişti..