Gözünüz aydın

Allah bahtını açık etsin, hayırlı evlat olsun inş.
anali ababli saglikla buyur insallah
Allah analı babalı büyütsün...
allah yardımcın olsun hayırlı bir doğum olur inşallah
dun sabah 10civari oglusum geldi nihayet.gunlerce bekleyip stres oldum ama sukurler olsunki o guzelligi gormek tum stres ve acilari unutturuyor.dualari ve iyi dilekleriyle yanimizda olan tum arkadaslara tesekkur ediyoruz oglusumla.rabbim tum hamilelere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
ohh cok sukur sağlıkla kavuşmuşsunuz Allah hayırlı sağlıklı uzun yıllar nasip etsin .Adı ne oldu resimleride bekleriz
bebişimiz geldi bugün çok şükür ikiside cok iyiler biraz gec yazdım ama anca:)
oh oh ne güzel ya, al gel de sevelim, canım şöyle mis gibi yeni doğmuş bi bebek çekti
dun sabah 10civari oglusum geldi nihayet.gunlerce bekleyip stres oldum ama sukurler olsunki o guzelligi gormek tum stres ve acilari unutturuyor.dualari ve iyi dilekleriyle yanimizda olan tum arkadaslara tesekkur ediyoruz oglusumla.rabbim tum hamilelere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
gözün aydın canım Allahım uzun ömürler nasip eylesin bebişine benim kide 4 aylık oldu gülücükler saçıyor artık evlat sevgisi kadar güzel birşey varmı yumuk yumuktur şimdi onun gözleri cennet kokusuyla geldi bizim içinde öp kokla canım