Türkiye'nin neresinde olursanız olun, bu festivalde hepimiz bir aradayız...
UHU Sanal Uçurtma Festivali, bugün başlıyor, yapmanız gereken Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsitesinden uçurtma şablonlarını indirmek, süslemek ve videoya çekmek. Videonuzu uçurtmanızı hazırlarken ya da uçururken çekebilirsiniz. Türkiye'nin her yerinden katılacağınız videolarla, ilk sanal uçurtma festivalinde bir arada olmanın keyfini doyasıya yaşayacağız.
İçine etti uhu.İlk gunler katılım olmayınca tırsıp ne varsa eklediler.Şimdi içnden çıkılmaz halde.
ilk önce sadece video vardı sonra resim yükleyenide kabul ettiler şimdi bütün fakeciler geldi diazem ve ben hariç bütün videolarve resimler aynı anda puan alıyor hadi bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum
ilk önce sadece video vardı sonra resim yükleyenide kabul ettiler şimdi bütün fakeciler geldi diazem ve ben hariç bütün videolarve resimler aynı anda puan alıyor hadi bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum
Adamlar dediki creative uhu adresindemi ne yapılan projelerden video diye.Katılım yoktu kimsede sallamadı.Ama bir anda memleketteki milyonlarca ucurtma videoları ve fotoları ortaya çıktı.Bazızı zaten hazır alınma ucurtma.Biz gittik uhu aldık çita bulduk projeye uygun olsun diye uğraştık.Şimdi hepsi gitti.Müş hizmetlerini arıycam ama.